Retro ski opening – Crvena Jabuka

Zvanično otvaranje zimske sezone je planirano od 13. do 16.12.2018. godine, kada će u sklopu trodnevnog Retro ski openinga svi posetioci planine uživati u retro zabavnim i takmičarskim aktivnostima.

Trodnevna retro manifestacija sadržana je od mnoštva događaja od kojih najviše pažnje izaziva mini Olimpijada – slalom sa starim modelima skija, trčanje na skijama, takmičenje na bob stazi i hokej na snegu ali i noćno skijanje sa bakljama.

Olimpijska planina će posetiocima tokom  Retro ski openinga priuštiti neograničenu zabavu u toku sportskog dana uz obavezan odevni predmet ili ski opremu iz 80ih ali i koncertu Crvene Jabuke 15.12. za koji se traži karta više. Ski opening je tradicionalna manifestacija koja se na Jahorini održava na početku svake zimske sezone i izaziva veliku pažnju ljubitelja planine i zimskih aktivnosti kako zbog zabavnih sadržaja tako i zbog velikog popusta na ski karte.

U toku ovogodišnjeg Retro ski openinga posetioci moći da skijaju sa 70% popusta na ski karte i paketom od 99EUR za 3 noćenja i 3 dana skijanja u hotelu Bistrica.

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo unestite Vaš komentar
Molimo unestite Vaše ime ovde