Repertoar bioskopa Cineplexx Promenada od 16. do 22. januara

Na repertoaru se ove nedelje nalaze dva nova naslova i jedna premijera:

  1. ,,Loši momci zauvek“ – Loši momci Majk Lori (Vil Smit) i Markus Barnet (Martin Lorens) su opet zajedno u još jednoj ludoj vožnji, u dugoočekivanom nastavku ,,Loši momci zauvek“. Ovog puta naši loši momci jesu nešto stariji, ali su podjednako ludi I opaki. Iako Markus najavljuje skorašnji odlazak u penziju svom dugogodipnjem partner Majku (smatra, vreme mu je), Majk ga nagovara na još jednu ludu misiju.

Trejler filma: https://youtu.be/ahxDzJiiEjo

 

Treći nastavak kultne krimi komedije pod nazivom „Loši momci zauvek“ na veliku radost svih ljubitelja Vila Smita i Martina Lorensa, očekuje nas na Action night događaju ovog četvrtka od 20 časova u Cineplexx Promenadi.

  1. ,,Misija- Arktik“ – Arktička lisica Svifti radi u poštanskoj službi, ali sanja o tome da jednog dana postane Top Dog – arktički haski kurir. Da bi dokazao da je vredan uloge, tajno zapoveda isporuku paketa na tajanstvenu lokaciju. Na putu prema tamo naleti na nepoznatu tvrđavu u kojoj se suočava sa zlobnim genijem Otom, koji ima mehaničke noge i omanduje lojalnoj vojsci neobično uljudnih sledbenika…

Trejler filma: https://youtu.be/x-pRugJaoYg

 

PREMIJERNO

  1. ,,Gospoda“- Od reditelja Gaja Ričija, dolazi nova sofisticirana akciona komedija s velikim filmskim zvezdama u glavnim ulogama. Američki iseljenik Miki Pirson (Metju Mekonahi) je u Londonu izgradio profitabilno carstvo marihuane. Kad se pročuje vest da zauvek želi da se povuče iz tog posla, pokreće se niz zavera, podmićivanja i ucenjivanja u pokušaju da se zauzme njegova pozicija.

Trejler filma: https://youtu.be/186lLUypEwI

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo unestite Vaš komentar
Molimo unestite Vaše ime ovde