Nakon 1989. godine, u Atomskoj banji broj posetilaca na godišnjem nivou nije preamšio 12000 , sve do danas. Aktivna marketinška kampanja na domaćem kao i na inostranom tržištu, visok standard usluge i što je najbitnije vrhunski efekat rehabilitacije doveli su do toga da je ove godine premašeno 12000 posetilaca, a jos bitnije da je 30% pacijenata specijalne bolnice došlo iz inostranstva. Ove brojke su se odrazile i na prihod, te je Specijalna bolnica  imala rast prihoda od 8%, a rast dobiti 10% u odnosu na prošlu godinu.

Zahvaljujući jedinstvenoj lekovitoj vodi i savremenom programu rehabilitacije, ove godine je ostvareno preko 300 000 procedura-terapija(kupanja, hidromasaža, elektro trapija, manuelnih masaža itd)

Planovi Atomske banje za 2018. godinu teže ka daljem usavršavanju zaposlenih, daljoj reorganizaciji poslovanja, osvajanju novih trzista Evrope, Rusije, Kine i Bliskog istoka, i inovacijama u medicinskoj rehabilitaciji.

U 2018. godini gosti Atomske banje će ponovo moći koristiti vaučere za odmor Ministarstva turizma u iznosu od 5000 dinara.

Sledecu sezonu započinju 29. Januara, te prema dosadašnjim najavama objekti će već biti popunjeni u februaru.

 

 

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo unestite Vaš komentar
Molimo unestite Vaše ime ovde