Radovi na Novom naselju do 16. avgusta menjaju režim saobraćaja

Radovi na Novom naselju do 16. avgusta menjaju režim saobraćaja

Like
659
0
četvrtak, 15 jun 2017
INFO GRADA
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Zbog radova na rekonstrukciji vrelovoda na Bulevaru Slobodana Jovanovića, od Bulevara vojvode Stepe do broja 11, privremeno se menja režim saobraćaja u nekoliko ulica.

Saobraćaj će se na ovom delu Bulevara Slobodana Jovanovića u oba smera odvijati jednom kolovoznom trakom uz ograničenje brzine na 30 km.

Zbog ovih radova, ulica Seljačkih buna, od Braće Dronjak do Bulevara Slobodana Jovanovića, zatim ulice Kaće Dejanović i Partizanskih baza, od Ložioničke do Bulevara Slobodana Jovanovića, privremeno će postati slepe ulice.

Takođe, određen je obavezan smer „pravo“ na Bulevaru Slobodana Jovanovića na raskrsnici sa Bulevarom Jovana Dučića, u oba smera i obavezan smer „pravo i levo“ na Bulevaru Jovana Dučića na raskrsnici sa Bulevarom Slobodana Jovanovića.

Zbog izmene režima saobraćaja privremeno se menjaju trase autobuskih linija 7a, 7b, 18a i 18b tako da se od raskrsnice bulevara Slobodana Jovanovića i Vojvode Stepe, kreću Bulevarom vojvode Stepe, Ulicom Bate Brkića i dalje postojećom trasom.

Privremeno se menjaju i trase autobuskih linija 2, 2s, 9 i 9a tako da se od raskrsnice bulevara Slobodana Jovanovića i Jovana Dučića, kreću Ulicom Radomira Raše Radujkova, Bulevarom Evrope i dalje postojećom trasom.

Privremena izmena režima saobraćaja važi od 16. juna do 16. avgusta.

Izvor:021

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *