Putnici koji su bili ostavljeni na pumpi kod Vranja zbog kvara autobusa, sada stoje u Grčkoj

Oko 80 putnika koji su juče oko 11 sati krenuli iz Beograda za Grčku provelo je više sati na benzinskoj pumpi kod Vranja nakon što im se pokvario autobus, a kada su konačno krenuli, do novog kvara autobusa došlo je na putu u Grčkoj gde se i sada nalaze.

Oko ponoći, kada su neki od njih kontaktirali medije, putnici su već šest sati čekali na pumpi.

Jedna putnica je za „Blic“ rekla da su predstavnici agencije pozvali kancelariju, ali umesto da pošalju novi autobus, poslali su majstora koji je stigao posle nekoliko sati.

Autobus je tokom noći konačno popravljen i krenuo dalje, ali se ponovo pokvario ovoga puta u Grčkoj, oko stotinu kilometara posle granice sa Makedonijom.

Trenutno smo u Grčkoj na pumpi, čekamo ovde četiri sata da stigne autobus iz Beograda. Ceo put nije radila klima, preko noći smo tako putovali, ali počinju vrućine, pa sada čekamo drugi autobus iz Beograda – kaže putnica koja se javila redakciji „Blica“.

Na toj pumpi će, kako im je najavljeno čekati još četiri sata, a do Evije imaju nešto više od 300 kilometara. Kako kažu, niko im nije rekao tačno u čemu je problem, ali znaju da ima veze sa klimatizacijom vozila.

 

Izvor: 021.rs/ Blic

 

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo unestite Vaš komentar
Molimo unestite Vaše ime ovde