Nova kolekcija kompanije Forma Ideale u duhu Italije

Italijanske pokrajine Toskana, Umbria i Trentino poslužile su kao inspiracija za novu kolekciju nameštaja kompanije Forma Ideale koja je, prvi put posle velikog Međunarodnog sajma u Kelnu, prikazana u Novom Sadu.

Na ovaj način svi koji su prisustvovali predstavljanju kolekcije, na trenutak su mogli da osete duh Italije. Istovremeno, svi kupci kroz ovu kolekciju u svoj dom moćiće da unesu malo italijanske atmosfere.

Forma Ideale izvozi svoje proizvode na 44 tržišta koja se prostiru na četiri kontinenta, a kupcima u Srbiji i u okviru ove kolekcije dostupni su isti artikli i isti kvalitet kao i svuda u svetu gde je ova kolekcija prisutna. Zbog toga, ljubitelji Italije, ali i svi oni kojima je potreban nameštaj, sa ovom kolekcijom moćiće da osveže svoje dnevne sobe kvalitetnim i lepo dizajniranim komadima nameštaja.

Kao i do sada, i ovu kolekciju karakteriše dobar odnos cene i kvaliteta, što predstavlja još jednu u nizu prednosti ove linije nameštaja.

PODELI
Prethodni članakPotpisan ugovor sa koncesionarima apoteke Novi Sad
Sledeći članakOvorena izložba „Baroque underground“ Dragana Kurucića u MSUV
Avatar
Radio Delta, poseduje dozvolu za rad kao jedina regionalna radio stanica u AP Vojvodini na 89,5 mhz, a koja kao takva zonom rada obuhvata regiju Srema i Bačke gde pripada i Novi Sad. Naša pokrivenost je Južnobački okrug, Srem i veći deo Mačve. Program Delta radija prema istraživanju javnog mnjenja i analizama slušanosti svakodnevno prati preko 180.000 građana Novog Sada i regije (oba pola , pretežno urbane populacije)

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo unestite Vaš komentar
Molimo unestite Vaše ime ovde