Prestižne Evropske nagrade Merkuru iz Vrnjačke Banje

Na svečanoj ceremoniji u Londonu Specijalna bolnica Merkur osvojila je dve prestižne evropske nagrade za najbolju regionalnu bolnicu i menadžera godine.

 

Predstavnici Merkura direktor dr. sci. med. Dejan Stanojević i rukovodilac marketinga Miodrag Miljković, prisustvovali su svečanoj ceremoniji proglašenja pobednika u okviru samita lidera „Dostignuća 2017“ koji predstavlja platformu o novim trendovima, ulozi direktora u dostignućima kompanije i razvitku regiona, ulaganju u napredne regione, teritorije i poslove.

„Veoma smo ponosni na ove nagrade, posebno što su one pristigle u godini u kojoj se u Merkuru obeležava jubilej od 70 godina uspešnog postojanja. To je potvrda da su svi naši razvojni napori i aktivnost bili adekvatno postavljeni i svakako je podsticaj za realizaciju novih projekata u budućnosti koje smo planirali“, kaže direktor Merkura dr. sci. med. Dejan Stanojević.

Nagrade su potvrda da Merkur kao medicinski centar svojom aktivnošću uspeva da prati zahteve i kriterijume najvišeg nivoa. Na to ukazuje činjenica da institucija koja dodeljuje pomenuto priznanje, uzima u obzir samo vrhunska dostignuća, efektivan rad i kreiranje pozitivne slike na regionalom nivou u 2016. godini.

„Kao neki kriterijumi za izbor pobednika među nominovanima navode se liderstvo i ličnost, profesionalizam, obrazovanje i menadžerske veštine direktora kao i strateška vizija, ukupan učinak bolnice, multidisciplinarnost usluge, povoljni izveštaji od strane pacijenata, fokus na pacijentima i njihovom zadovoljstvu, …“ kaže rukovodilac marketinga Miodrag Miljković.

Organizatori ovog prestižnog događaja su Evropska biznis asocijacija (EBA), EBA konferencije i Međunarodni klub lidera.

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo unestite Vaš komentar
Molimo unestite Vaše ime ovde