PREDSTAVLJENE NOVE PROSTORIJE DŽUDO KLUBA „VOJVODINA“

Na preporuku gradonačelnika Novog Sada Miloša Vučevića, Džudo klub „Vojvodina“ 16 godina nakon osnivanja dobio je svoje prostorije, sa sportskom salom. Predstavljanju novog prostora Džudo kluba „Vojvodina“ prisustvovao je član Gradskog veća za sport i omladinu Ognjen Cvjetićanin koji je tom prilikom naglasio da očekuje da će nova sala i lokacija kluba doprineti da se džudo u Novom Sadu još više omasovi.

– Drago mi je što Džudo klub „Vojvodina“ koji već 16 godina uspešno radi, danas dobija svoje prostorije i što će članovi ovog puta imati salu na raspolaganju 24 sata dnevno. To je jedan od osnovnih preduslova da klub bude dobro organizovan i uspešan – izjavio je Ognjen Cvjetićanin.

Počasni predsednik i osnivač Džudo kluba „Vojvodina“ dr Jovan Pejčić se zahvalio gradonačelniku Vučeviću i članu Gradskog veća za sport i omladinu na preporuci da klub dobije adekvatan prostor.

-Mi smo prostorije opremili i priveli nameni, kako bi smo doprineli da naši članovi koji ovde uče džudo, budu dobri, društveno korisni ljudi i budući šampioni. Siguran sam da će bolji uslovi i organizacija rada doprineti da Novi Sad dobije državnog prvaka i u ovom sportu, kao što je to već slučaj sa odbojkom i rukometom- istakao je dr Jovan Pejčić.

PODELI
Prethodni članakOTVORENA KONFERENCIJA „GRADIMO MOSTOVE – PRIČAMO O EVROPI“
Sledeći članakReke se povlače, juče evakuisano 297 osoba
Avatar
Radio Delta, poseduje dozvolu za rad kao jedina regionalna radio stanica u AP Vojvodini na 89,5 mhz, a koja kao takva zonom rada obuhvata regiju Srema i Bačke gde pripada i Novi Sad. Naša pokrivenost je Južnobački okrug, Srem i veći deo Mačve. Program Delta radija prema istraživanju javnog mnjenja i analizama slušanosti svakodnevno prati preko 180.000 građana Novog Sada i regije (oba pola , pretežno urbane populacije)

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo unestite Vaš komentar
Molimo unestite Vaše ime ovde