Pokrajinska vlada obezbedila 8,3 miliona dinara za ugradnju lifta za nesmetano kretanje osoba sa invaliditetom u zgradi Banovine

Prvi put, 80 godina od izgradnje današnje zgrade Pokrajinske vlade, ugrađen je lift za osobe sa invaliditetom, čime im je omogućen pristup svim prostorijama i spratovima.

Radovi su, pored nabavke i ugradnje kompletnog liftovskog postrojenja, podrazumevali prethodno probijanje liftovskog okna od suterena do trećeg sprata, probijanje ulaza u liftove na svakoj etaži i obimne radove na prilazima liftu.

Iz pokrajinskog budzeta za ove radove izdvojeno je 8,3 miliona dinara.

Pokrajinska vlada prethodno je obezbedila i šest miliona dinara za ugradnju teretno-invalidskog lifta i podizne platforme u zgradi Skupštine AP Vojvodine koji su u funkciji godinu dana.

PODELI
Prethodni članakUskoro plaćanje skeniranjem QR koda
Sledeći članakStarica stradala u požaru u Subotici, vatrogasci sprečili dalje širenje vatre
Avatar
Radio Delta, poseduje dozvolu za rad kao jedina regionalna radio stanica u AP Vojvodini na 89,5 mhz, a koja kao takva zonom rada obuhvata regiju Srema i Bačke gde pripada i Novi Sad. Naša pokrivenost je Južnobački okrug, Srem i veći deo Mačve. Program Delta radija prema istraživanju javnog mnjenja i analizama slušanosti svakodnevno prati preko 180.000 građana Novog Sada i regije (oba pola , pretežno urbane populacije)

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo unestite Vaš komentar
Molimo unestite Vaše ime ovde