Počela je izrada karata za učenike i studente

U toku je izrada godišnjih karata za učenike i studente do 26 godina starosti, za sve zone Zonsko-tarifnog sistema u gradskom i prigradskom saobraćaju, od I do IV zone.Cena godišnje karte iznosi 5.000 dinara (+ troškovi izrade 375 dinara) . Zahtevi za izradu godišnje karte predaju se na šalteru br. 12 na Međumesnoj autobuskoj stanici. Godišnja karta važi godinu dana od dana izdavanja.

Odobreno je učenicima i studentima da u septembru i oktobru mogu na prošlogodišnju pokaznu kartu (za sezonu 2019/2020 god.)kupiti mesečnu markicu .

Za učenike i studente koji nemaju izrađene pokazne karteza sezonu 2019/2020. god.,kao ni mogućnost izrade godišnje karte (beskontaktne čip kartice) omogućena je izrada pokaznih karata kako bi mogli kupovati mesečne markice za septembar i oktobar.Izrada navedenih pokaznih karata odnosila bi se na IIA, IIIA,IVA,VA, VIA,VIIA,VIIIA i IXA zonu (Sremski Karlovci, Bački Jarak, Novi Rakovac, Beočin, Temerin, Brazilija, Čerević, Gospođinci, Koruška, Banoštor, Sviloš, Susak, Grabovo i Lug).

Prijem Zahteva za izradu pokaznih karata će početi10.08.2020. god. na svim kioscima u Gradu gde se prodaju markice.

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo unestite Vaš komentar
Molimo unestite Vaše ime ovde