Parkiranje za vreme Egzita

Parkiranje za vreme Egzita

Like
271
0
utorak, 04 jul 2017
INFO GRADA
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Za vreme Egzita koji će se održati na Petrovaradinskoj tvrđavi od 5. do 9. jula, parkiranje će biti organizovano po izmenjenom režimu.

Parkinzi će se nalaziti u ulicama Lisinskog, Ulici prote Mihaldžića, Vladimira Nazora, na Trgu vladike Nikolaja i duž Keja skojevaca. Kapacitet parkirališta je 400 parking mesta i na ovim lokacijama parkiranje se neće naplaćivati.
Zbog velike posećenosti koja se očekuje za vreme festivala, a relativno malog broja parking mesta, iz „Parking servisa“ apeluju na posetioce da se na vreme organizuju i koriste i alternativne načine prevoza, kao i da budu spremni da se usled gužve parkiraju na širem prostoru oko Petrovaradinske tvrđave.
Svim posetiocima na raspolaganju su i parkirališta koja su u režimu plave zone, a na kojima je omogućeno celodnevno parkiranje. Dnevna karta važi na parkiralištima koja su vidno obeležena dopunskim tablama na kojima je naznačeno da se parkiranje može platiti i dnevnom kartom: na Beogradskom keju, kod Spensa u Sutjeskoj ulici, na platou u Radničkoj ulici i platou između stadiona „Karađorđe“ i Spensa (kod restorana „Ognjište“). Na ovim lokacijama parkiranje po ceni od 100 dinara može se platiti na dva načina: dnevnom parking kartom koja se može kupiti na kioscima i SMS-om, slanjem poruke na broj 8215.
Za vreme trajanja festivala radiće i dežurna „pauk“ služba, u saradnji sa saobraćajnom i komunalnom policijom, kako usled nesavesnog parkiranja ne bi došlo do kolapsa i saobraćajnih gužvi.
Izvor: 021
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *