Parkiranje za vreme Egzita

Za vreme Egzita koji će se održati na Petrovaradinskoj tvrđavi od 5. do 9. jula, parkiranje će biti organizovano po izmenjenom režimu.

Parkinzi će se nalaziti u ulicama Lisinskog, Ulici prote Mihaldžića, Vladimira Nazora, na Trgu vladike Nikolaja i duž Keja skojevaca. Kapacitet parkirališta je 400 parking mesta i na ovim lokacijama parkiranje se neće naplaćivati.
Zbog velike posećenosti koja se očekuje za vreme festivala, a relativno malog broja parking mesta, iz „Parking servisa“ apeluju na posetioce da se na vreme organizuju i koriste i alternativne načine prevoza, kao i da budu spremni da se usled gužve parkiraju na širem prostoru oko Petrovaradinske tvrđave.
Svim posetiocima na raspolaganju su i parkirališta koja su u režimu plave zone, a na kojima je omogućeno celodnevno parkiranje. Dnevna karta važi na parkiralištima koja su vidno obeležena dopunskim tablama na kojima je naznačeno da se parkiranje može platiti i dnevnom kartom: na Beogradskom keju, kod Spensa u Sutjeskoj ulici, na platou u Radničkoj ulici i platou između stadiona „Karađorđe“ i Spensa (kod restorana „Ognjište“). Na ovim lokacijama parkiranje po ceni od 100 dinara može se platiti na dva načina: dnevnom parking kartom koja se može kupiti na kioscima i SMS-om, slanjem poruke na broj 8215.
Za vreme trajanja festivala radiće i dežurna „pauk“ služba, u saradnji sa saobraćajnom i komunalnom policijom, kako usled nesavesnog parkiranja ne bi došlo do kolapsa i saobraćajnih gužvi.
Izvor: 021

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo unestite Vaš komentar
Molimo unestite Vaše ime ovde