„Orlići“ su kvalifikacije u okviru grupe pet startovali porazom od Rusije rezultatom 1:0, pa im pobeda u Novom Sadu važna kako bi se na vreme priključili borbi za odlazak na evropski šampionat. Da bi izborili kartu za prvenstvo u Mađarskoj i Sloveniji 2021. godine, mladi reprezentativci Srbije moraju da nadigraju Letoniju, Bugarsku, Poljsku, Estoniju i Rusiju.
Dolazak mlade reprezentacije na „Karađorđe“ je prilika i za „Orliće“ iz redova Vojvodine da nastupe u nacionalnom dresu. U prvom meču kvalifikacija protiv Rusije, u startnoj postavi bio je Mladen Devetak, dok je selektor Nenad Milovanović odlučio da kapitena Vojvodine Ranka Veselinovića ostavi na klupi.
Pred meč sa Letoncima Milovanović je poručio da u ekipi ima umora, jer je putovanje iz Rusije bilo naporno, takođe, postoje igrači sa manjom minutažom u svojim klubovima, dok je Ilić zaradio crveni karton u prvom meču. Kako je rekao, zna tim, ali ima još dve-tri dileme ko bi mogao da zaigra u Novom Sadu.
Utakmica između Srbije i Letonije igra se sa početkom u 19 časova. Ulaznice za ovu utakmicu mogu da se kupe po ceni od 300 dinara za zapadnu tribinu, 200 za istočnu i 100 za severnu. Karte se prodaju na glavnoj blagajni „Karađorđa“.
FK Vojvodina je pozvao sve ljubitelje fudbala da večeras dođu na stadion Vojvodine i pomognu mladoj reprezentaciji da ostvari pobedu.

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo unestite Vaš komentar
Molimo unestite Vaše ime ovde