Olympic main stage epicentar provoda na Festivalu 84

Na preko 1.500 metara nadmorske visine nastupale su aktuelne, svetske i regionalne muzičke zvezde kao što su britanski hitmejkeri Sigma, kultna aktivistička grupa Asian Dub Foundation koji nakon poruke na svojim mrežama ni ovaj put nisu propustili priliku da sa olimpijske Jahorine i Festivala 84 pozovu na mir i saradnju., holandske DJ zvezde Joris Voorn i Patrice Baumel.

Krcata montažna hala u kojoj se nalazila kolosalna bina, odjekivala je potom jakim rifovima slovenačkog tehno barda Umek-a, a predvodnici orijentalnog house zvuka Burak Yeter i Mahmut Orhan svojim hotovima dodatno su zagrejali već dovoljno dobru atmosferu.

Ruski hit tandem Filatov & Karas, detroitski tehno mag Eric Cloutier, nemački house majstor Sandrino, te vodeći regionalni reperi Bad CopyFrenkie, Kontra & Indigo i sarajevski miljenici Helem Nejse začinili su noćne žurke na Jahorini.

Ovakav program pojačala je i sjajna regionalna DJ postava u kojoj su igrali BillainMarko NastićDejan MilićevićMladen TomićSiniša TamamovićBlack AcidVanyanoAfter AffairWoodieA Skitzo i brojni drugi.

Đule, frontmen grupe Van Gogh,koja je u subotu nastupala na Olymic main stage-u , izjavio je da ga je fenomenalna energija koju je doživeo podsetila na same početke EXIT festivala i time dao nagoveštaj koje visine Festival 84 može dosegnuti, dok je osnivač Exita, Dušan Kovačević, na ove ocene dodao je: „Sa Festivalom 84, društvena misija Exita vezana za pomirenja regiona, dobila je još dublji smisao i prešla je na jedan novi, viši nivo“.

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo unestite Vaš komentar
Molimo unestite Vaše ime ovde