Olimpijski centar Jahorina sa novim rekordima u Novu godinu

Olimpijski centar Jahorina u novu 2020. godinu ušao je sa novim rekordima zabilježenim tokom mjeseca decembra, te su zahvaljujući svim investicionim radovima parametri u porastu. Iz ovog centra sa radošću obavještavaju o novim uspjesima i žele svima srećnu i uspješnu novu 2020. godinu te najavljuju dobro skijanje u i narednom periodu. Tokom praznika ski centar Jahorina će raditi po redovnom radnom vremenu od 9 do 16 časova za dnevno i od 18 do 21 čas za noćno skijanje. Otvorena su i nova prodajna mjesta te je ski karte sada moguće kupiti i u ski rentalima Ana i Ana 1 kao i u ski rentalu Kristal. U pogonu za skijaše je nova kabinska gondola Emir Kusturica kapaciteta 2.700 skijaša po satu i koja je ujedno i dobra konekcija sa ostatkom skijališta. Skijašima je na raspolaganju novi lift sidro Poljice kojim je povećan kapacitet za 4 puta u odnosu na staru instalaciju koja se nalazila na istom mjestu. U rad su pušteni i šestosjedi Poljice i Ogorjelica. U večernjem terminu od 18 do 21 čas organizuju i noćno skijanje i ove sezone prvi put u istoriji Jahorine zahvaljujući novom sistemu osvjetljenja u pogonu šestojed Poljice i kompletna stazu Poljice. Za proslavu Pravoslavne nove godine najavljen je koncert Darka Lazića a 25. januara dnevna žurka sa Amadeus bandom od 15:00 časova.

1 KOMENTAR

 1. Mozda napreduju ali je realno sve lose. Nema vode u jezeru pa je osnezavanje slabo, staze pune kamenja.
  Izuzetno lose oznacene staze koje su opasnost za one koji nisu odlicni skijasi jer krenete plavom i nigde oznake da je na pola puta crvena i nema nazad.
  Na karticama za ski pas nemate broj za Gorsku sluzbu.
  Apoteke nema sem na Palama i ako nemate automobil u problemu ste a nema ni doktora sem na stazi do 16h.
  Nove staze nisu ucrtane i NI U JEDNOM HOTELU ne mozete dobiti mapu staza da proucite kuda da skijate a jedino ima Termag ali staru pa ni ona ne vredi nista.
  Sto se tice natpisa na Jahorini pa i na zvanicnom sajtu OC Jahorina ćirilica ne postoji a osecate sekao da ste u Zagrebu a neu republici Srpskoj.
  A parking je posebna prica, placa se 15KM ili 8 EUR bili minut ili ceo dan a dinare ne mozete nigde da zamenite u evre ili KM koje jedino primaju, menjacnice ne postoje.
  Na vecini mesta kao i u Srbiji na primer restoranima na Zlatiboru kartice ne primaju sem u Rajskim vratima cije cene su kao na Kopaoniku pa i jace.
  Putevi su im procisceni odlicno i to je pozitivno.

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo unestite Vaš komentar
Molimo unestite Vaše ime ovde