„Novosadski Winter Fest“ od 28. novembra na Trgu slobode

Zimski festival ili „Novosadski Winter Fest“  biće održan od 28. novembra do 29. decembra na Trgu slobode u Novom Sadu. Posetioce i ove godine očekuje bogat muzički program, vožnja fijakerom , razne izložbe, humanitarne akcije i još mnogo raznovrsnog sadržaja.

Jedna od organizatorki festivala, Milena Biga iz kompanije “Ninamedia” je istakla da je “Novosadski Winter Fest” nastao po uzoru na najbolje svetske zimske festivale. Prema rečima Bige, broj posetilaca u prethodne dve godine teško je odrediti, s obzirom na to da je festival otvorenog tipa te se ne naplaćuju ulaznice, ali kako kaže u pitanju je ogroman broj posetilaca s obzirom na dobru lokaciju i bogat sadržaj festivala.

Ovogodišnji “Novosadski Winter Fest” zvanično počinje 28. novembra u 18 časova, a prema rečima jedne od organizatorki festivala Jelene Jovičić, sa početkom ovog festivala počinje i praznična čarolija u Novom Sadu.

Tokom trajanja “Novosadskog Winter Festa” svako veče u 18 časova nastupaće dečiji horovi iz Novog Sada i Vojvodine, a vikend će biti rezervisan za novosadske bendove i dj-eve.

Član Gradskog veća za privredu Milorad Radojević istakao je da je ova manifestacija za kratko vreme postala jedna od prepoznatljivijih koje se održavaju u zimskom periodu, što je doprinelo izjednačavanju zimskog perioda sa mesecima koji su najatrktivniji za turiste, kao što su maj i jul. On je podsetio i da je Turistička organizacija Novog Sada krenula sa zimskom kampanjom koja je već uspela da dopre do velikog broja ljudi.

Sve informacije i program predstojećeg “Novosadskog Winter Festa” možete pronaći na www.nswinterfest.rs kao i na društvenim mrežama.

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo unestite Vaš komentar
Molimo unestite Vaše ime ovde