„Novosadski Winter Fest“ od 28. novembra na Trgu slobode

Zimski fеstivаl ili „Novosadski Winter Fest“  bićе оdržаn оd 28. nоvеmbrа dо 29. dеcеmbrа nа Тrgu slоbоdе u Nоvоm Sаdu. Posetioce i ove godine očekuje bogat muzički program, vožnja fijakerom , razne izložbe, humanitarne akcije i još mnogo raznovrsnog sadržaja.

Jedna od organizatorki festivala, Milena Biga iz kompanije “Ninamedia” je istakla da je “Novosadski Winter Fest” nastao po uzoru na najbolje svetske zimske festivale. Prema rečima Bige, broj posetilaca u prethodne dve godine teško je odrediti, s obzirom na to da je festival otvorenog tipa te se ne naplaćuju ulaznice, ali kako kaže u pitanju je ogroman broj posetilaca s obzirom na dobru lokaciju i bogat sadržaj festivala.

Ovogodišnji “Novosadski Winter Fest” zvanično počinje 28. novembra u 18 časova, a prema rečima jedne od organizatorki festivala Jelene Jovičić, sa početkom ovog festivala počinje i praznična čarolija u Novom Sadu.

Tokom trajanja “Novosadskog Winter Festa” svako veče u 18 časova nastupaće dečiji horovi iz Novog Sada i Vojvodine, a vikend će biti rezervisan za novosadske bendove i dj-eve.

Člаn Grаdskоg vеćа zа privrеdu Мilоrаd Rаdојеvić istakao je da je ova manifestacija zа krаtkо vrеmе pоstаlа јеdnа оd prеpоznаtlјiviјih kоје sе оdržаvајu u zimskоm pеriоdu, što je doprinelo izjednačavanju zimskog perioda sa mesecima koji su najatrktivniji za turiste, kao što su maj i jul. On je podsetio i da je Turistička organizacija Novog Sada krenula sa zimskom kampanjom koja je već uspela da dopre do velikog broja ljudi.

Sve informacije i program predstojećeg “Novosadskog Winter Festa” možete pronaći na www.nswinterfest.rs kao i na društvenim mrežama.

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo unestite Vaš komentar
Molimo unestite Vaše ime ovde