Novi Wellness centar u Prolom banji

Prolom banja predstavlja jednu od najatraktivnijih destinacija banjskog turizma u Srbiji. Smeštena na planini Radan, na jugoistoku Srbije , osim zdravog ambijenta ,svoje poslovanje sazniva na lekovitiim svojstvima pre svega Prolom vode, koja protiče čitavim kompleksom hotela Radan.

U sklopu medicinskog kompleksa ovog hotela, otpočeo je sa radom novi Wellness centar koji se prostire na površini od preko 2000 kvadratnih metara  i izgrađen je na tri nivoa, od kojih je svaki tematski osmišljen.

Saune na drugom nivou Welnesa osim relaksirajućeg efekta imaju i zdravstvena dejsva

Na trećem nivou nalazi se salon lepote, u kojem svi gosti a posebno dame koje borave u Prolom banji ,mogu da ugode sebi  negom tela ali i različitim vrstama masaže.

Kako se bliže prolećni dani, tako je interesovanje za banje sve veće . Prolom banja svojom ponudom privlači širu ciljnu grupu-od starije, do mlađe populacije ali i porodice sa malom decom, za koje postoje posebni sadržaji ali i popust.

U bilo koje doba godine posetite Prolom banju i uživajte u zdravom ambijentu, prelepoj prirodi planine Radan, lekovitoj vodi I jedinstvenom Welnes centru koji će obogatiti vaš boravak u jednoj od najlepših banja u Srbiji

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo unestite Vaš komentar
Molimo unestite Vaše ime ovde