Novi Sad slavi Dan trčanja

Novi Sad 5. juna postaje grad trčanja. Global running day koji ove godine 10 put zaredom okuplja zaljubljenike u trčanje širom sveta prvi put se obeležava u Novom Sadu sa početkom u 18 časova.

Škola trčanja Novi Sad kao inicijator i pokretač ideje da je trčanje korisno na mnogo nivoa i da ne poznaje starosne, polne, materijalne ili bilo kakve prepreke, zajedno sa Novosađanima slavi Svetski dan trčanja laganom trkom u centru Novog Sada. Polazak je sa Trga slobode u 18h, a trči se do Trga republike, oko Riblje pijace i Dunavskog parka pa nazad istim putem do cilja – Trga slobode.

Rekreativno trčanje, zdravi životni stilovi i aktivan život samo su deo priče oko koje se okupljaju zaljubljenici u taj sportod 2017. godine kada je pokrenuta Škola trčanja Novi Sad, kao deo regionalnog sajta posvećenom ovom najstarijem sport na svetu trčanje.rs. Škola je namenjena svima koji žele da se bave rekreativnim trčanjem, onima koji imaju želju, ali im nedostaje malo motivacije, snage ili predanosti. Trčanje u grupi objedinjuje sve te unutrašnje smetnje u jedno – u želju da svaki put pobediš samog sebe kroz merljiv cilj: novi metar koji se pretvara u novi istrčeni kilometar. Posle šestomesečnog programa polaznici su pripremljeni za trku po izboru: 5, 10, 21, ili 42 kilometra.

Više informacija na trcanje.rs/novisad

PODELI
Prethodni članakPokloni za sve posetioce 6. juna u bioskopu Cineplexx Promenada
Sledeći članakNajboljim studentima dodeljeni ugovori o stipendiranju
Avatar
Radio Delta, poseduje dozvolu za rad kao jedina regionalna radio stanica u AP Vojvodini na 89,5 mhz, a koja kao takva zonom rada obuhvata regiju Srema i Bačke gde pripada i Novi Sad. Naša pokrivenost je Južnobački okrug, Srem i veći deo Mačve. Program Delta radija prema istraživanju javnog mnjenja i analizama slušanosti svakodnevno prati preko 180.000 građana Novog Sada i regije (oba pola , pretežno urbane populacije)

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo unestite Vaš komentar
Molimo unestite Vaše ime ovde