Novi broj časopisa Turistički Svet

Novi broj časopisa Turistički Svet stigao je na Sajam turizma u Novom Sadu. Ovaj časopis zbog priznatog kvaliteta i sve bitnijeg položaja u svetu turizma predstavlja i bitnog činioca zaslužnog za unapređenje turizma u Srbiji. Turistički S vet od ovog broja izlazi kao dvojezičan časopis – na engleskom i srpskom jeziku.

“Turistički Svet “se tokom godina izborio za svoj ugled i ekskluzivno mesto u hotelskoj i turističkoj industriji Srbije. Glavna urednica časopisa, Ljiljana Rebronja kaže da je časopis tokom 16 godina postojanja mnogo napredovao i menjao se, ali da je cilj ostao isti.

Turistički Svet organizuje 15. Forum hotelijera u hotelu „Tornik“ na Zlatiboru. Forum će biti održan 23. i 24. novembra, i to će biti prilika svim hotelijerima da čuju iskustva važnih investitora.

Misija Turističkog Sveta je da bude medijska i poslovna logistika za ljude s vizijom u hotelskoj i turističkoj industriji koji su izabrali profesionalizam, znanje i kvalitet i rešili da budu uspešni, ali pre svega, da traju.

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo unestite Vaš komentar
Molimo unestite Vaše ime ovde