Naručivali drogu poštom

Beograd, 18. jula 2017. - Srpski carinici nasli su dest grama heroina, 24 grama kokaina, oko 100 semenki marihuane i vise od 40 tableta ekstazija kontrolom posiljaka u Posti Novi Sad, koje su pristigle iz raznih evropskih zemalja. FOTO TANJUG/ MINISTARSTVO FINANSIJA/ bg
NOVI SAD –

Srpski carinici našli su deset grama heroina, 24 grama kokaina, oko 100 semenki marihuane i više od 40 tableta ekstazija kontrolom pošiljaka u Pošti Novi Sad, koje su pristigle iz raznih evropskih zemalja.

Kako se navodi u saopštenju Uprave carina sedam pošiljki sa ukupno 101 semenkom marihuane poslato je uglavnom iz Engleske, i to bez naznačenog pošiljaoca, dok je manja količina semenki pristigla iz Holandije i Švajcarske.

Beograd, 18. jula 2017. – Srpski carinici nasli su dest grama heroina, 24 grama kokaina, oko 100 semenki marihuane i vise od 40 tableta ekstazija kontrolom posiljaka u Posti Novi Sad, koje su pristigle iz raznih evropskih zemalja. FOTO TANJUG/ MINISTARSTVO FINANSIJA/ bg

 

Sve pošiljke su bile upućene primaocima iz Novog Sada, Kikinde i Sombora.

Daljom kontrolom carinici su u dve aluminijumske kese, poslate iz prodavnice tehničkih uređaja u holandskom gradu Vintersvajku, našli 24 grama kristalne materije nalik na prerađevinu kokaina krek.

Poslednja u nizu, otkrivena je i pošiljka pristigla iz jedne štamparije u Hamburgu, sa 42 grama tableta ekstazija i deset grama praškaste materije koja svojim izgledom podseća na heroin.

O kojim narkoticima je reč pokazaće naknadno ispitivanje, navodi se u saopštenju Uprave carina koja je svih devet pošiljaka predala policiji u dalju nadležnost.

Izvor: RTV

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo unestite Vaš komentar
Molimo unestite Vaše ime ovde