Najveći šoping centar u Srbiji svečano otvoren u Novom Sadu

Na uglu Bulevara oslobođenja I Bulevar cara Lazara u Novom Sadu, otvorena je Promenada, najvećI šoping centar u Srbiji .Ovaj šoping centar , čija je ukupna izgrađena površina 150.000 kvadratnih metara, investicija je kompanije NEPI Rockcastle, kompanije koja se bavi komercijalnim nekretninama u Centralnoj i Istočnoj Evropi, vredna više od 128 miliona evra.

U Ovom objekatu nalazi se preko 160 najraznovrsnijih modnih brendova, kao i mnogobrojni kafići, restorani, dečija igraonica, teretana, Cineplex bioskop i Univerexport.

Neki od poznatih brendova koji se mogu naći u Promenadi su brendovi Inditex grupacije koje čine Zara, Massimo Dutti, Zara Home, Oysho, Pull and Bear I Bershka, zatim brendovi LPP grupacije – Mohito, Sinsay I brend Reserved koji će svoja vrata posetiocima otvoriti za nekoliko nedelja. U Promenadi se takođe nalazi I LC Waikiki kao I Fashion Company I Sportina sa svojim brendovima. Tu je I nekoliko sportskih brendova među kojima su Intersport, Sport Vision I N Sport, kao I prodavnice namenjene najmlađima poput Jungle Baby-ja, Dexy Co Kids-a i Pertini-a takođe su na raspolaganju.

Na pitanje novinara da li Promenada ima sve potrebne dozvole za rad, menadžer Promenada Boris Stevović odgovorio je da su sve potrebne dozvole za probni rad i otvaranje pribavljene, dok se za trajne dozvole i dalje čeka.

Prilikom otvaranja najavljen je još jedan svečani događaj koji organizuje Promenada, kada će biti upaljena novogodišnja rasveta na Promenadi. Posetioce takođe 23. novembra očekuje popularni Crni petak, kao I zabavni sadržaji za Božić i Novu Godinu.

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo unestite Vaš komentar
Molimo unestite Vaše ime ovde