Najveća grupa stranih turista u Merkuru

Gosti sa Kipra ponovo u Merkuru

Specijalna bolnica Merkur od 13. juna bila je domaćin grupi od 75 gostiju sa Kipra. Najveća grupa stranih gostiju imala je priliku da uživa u svim uslugama Specijalne bolnice Merkur.

„Prošle godine smo dolazili u Merkur i bili smo jako zadovoljni. Ove godine u pitanju je mnogo veća grupa, koja je takođe prezadovoljna, kako medicinskim pregledima, tako i ostalim sadržajima Specijalne bolnice Merkur. Već planiramo ponovnu posetu“ rekao je Christodoulos Koyionis, vlasnik turističke agencije Herkules Travel.

Na kraju boravka Merkur je za svoje goste upriličio Kiparsko-Srpsko gala veče . Na svečanoj večeri večeri bila je i Slađana Blagojević, rukovodilac sektora prodaje koja je tom prilikom izjavila:“ Ova grupa je do sada najveća organizovana grupa stranih gostiju u Merkuru. To je grupa od 75 penzionera iz svih delova Kipra i zaista su prezadovoljni svim našim uslugama, a posebno ističu mineralni faktor i mineralnu vodu. Oni su do sada odlazili u Bugarsku i Slovačku, ali posle ove posete, sigurni smo da će nastaviti da dolaze u Vrnjačku Banju i Merkur.“

Na svečanoj večeri gosti sa Kipra imali su priliku da uživaju u nastupu KUD Sveti Sava iz Gračaca, a za dobro raspoloženje pobrinuo se orkestar Mikice Stančića.

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo unestite Vaš komentar
Molimo unestite Vaše ime ovde