Na Ribarskom ostrvu uhapšen osumnjičeni za trostruko ubistvo u Novom Sadu

G.J, koji je osumnjičen za surovo trostruko ubistvo protekle nedelje na Telepu, kako saznajemo, uhapšen je danas oko podneva.

Prema nezvaničnim informacijama, G.J. je uhapšen na Ribarskom ostrvu. Prema saznanjima reportera Dnevnika sa lica mesta, uhapšen je na jednom od brodića u rukavcu Dunava u blizini brodogradilišta. Naime, njega je zatekao vlasnik brodića koji je odmah pozvao policiju.

Ubrzo su stigli pripadnici MUP-a, kao i tužilac, a u toku je uviđaj.

Kako je saopštio MUP, nakon ubistva, osumnjičeni je pobegao sa lica mesta, a uhapšen je u Novom Sadu, posle neprekidne trodnevne potrage u kojoj su, osim novosadske policije, učestvovali pripadnici Helikopterske jedinice i Žandarmerije.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati, po nalogu javnog tužioca kome će, uz krivičnu prijavu za krivično delo teško ubistvo, biti doveden na saslušanje.

Podsetimo, trostruko ubistvo dogodilo se u petak u porodičnoj kući na Telepu u Novom Sadu, u ulici Petefi Šandora 156 b. Sa ranama na glavi pronađeni su mrtvi B.P. (57), njegova supruga N.P. (57) i njihova ćerka M.J. (32).

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo unestite Vaš komentar
Molimo unestite Vaše ime ovde