„Novosadski Oktoberfest“ 19. i 20. oktobra u Master centru Novosadskog sajma

„Novosadski Oktoberfest“ biće održan 19. i 20. oktobra u Master centru Novosadskog sajma. Na konferenciji povodom najave trećeg po redu “Novosadskog Oktoberfesta” o samom festivalu i ovogodišnjem program govorili su organizator i predsednik „Color Press Group“ Robert Čoban,  član Gradskog veća za privredu Milorad Radojević, generalni direktor Novosadskog sajma Slobodan Cvetković, frontmen grupe „Orthodox Celts“ Aca Seltik i predstavnik orkestra „Kredarice“ Branko Veselinović.

Predsednik „Color press Group“ Robert Čoban rekao je da je od prošle godine „Novosadski Oktoberfest“  po posećenosti ušao među prvih deset gradova u svetu u kojima se organizuje ta manifestacija.

Član gradskog veća za privredu Milorad Radojević rekao je da ovakve manifestacije doprinose turističkoj ponudi, te da ove godine u Novom Sadu imamo turističku godinu, a ne sezonu.

Generalni direktor Novosadskog sajma Slobodan Cvetković naglasio je da je prethodni „Novosadski Oktoberfest“ bio izuzetno dobar, s obzirom na to da je 15 hiljada ljudi posetilo ovu manifestaciju.

Frontmen grupe „Orthodox Celts“ Aca Seltik je rekao da njihovi koncerti u Novom Sadu uvek prerastu u spektakl, i obećao svim posetiocima dobru svirku i prijatan provod na festivalu.

Branko Veselinović predstavnik orkestra „Kredarice“ je najavio da će se njegov orkestar, kao i prethodne dve godine, potruditi da svima donesu zvuke sa Alpa i iz Minhena, kako bi se što više približili pravom minhenskom festivalu.

U bogatom muzičkom programu nastupiće „Hladno pivo“, „Orthodox Celts“, „Love Hunters“, „Dejan Petrović Big bend“,  Zvonko Bogdan, „Zbogom Brus Li“, i „Psihomodo pop“.

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo unestite Vaš komentar
Molimo unestite Vaše ime ovde