Modni brend „Kigili“ otvorio svoju prvu prodavnicu u Srbiji u TC Promenada

Modeli poznatog turskog modnog brenda za muškarce konačno su dostupni i u našoj zemlji. „Kigili“ je danas otvario svoju prvu prodavnicu u Srbiji koja se nalazi na prvom spratu novosadskog šoping centra Promenada.

Prodavnica u Novom Sadu otvorena je u godini kada „Kigili“ slavi 80 godina postojanja, a menadžerka prodavnice „Kigili“ u Novom Sadu Maja Radman, istakla je da je garderoba ovog modnog brenda napravljena od najfinijih italijanskih materijala te da su modeli dizajnirani po poslednjim svetskim trendovima.

U novootvorenoj prodavnici „Kigili“ svim kupcima biće dostupne i usluge krojačke korekcije za kupljene artikle. Ovakva usluga doprineće tome da svaki kupac izađe sa garderobom po sopstvenim merama.

„Kigili“ trenutno broji preko 200 prodavnica u Turskoj i 30 širom sveta, ali u narednom period želi da svoj uspešni koncept predstavi i van turskih granica. U planu je otvaranje 100 međunarodnih prodavnica u narednih nekoliko godina. Srpsko tržište važan je deo „Kigili“ planova za ekspanziju imajući u vidu da su kupci iz naše zemlje upravo ti koji cene pravi kvalitet i predanost kreriranju jedinstvenih modela.

„Kigili“ će svoje kupce obradovati sa 30 odsto popusta do 15. januara, a sve informacije o ponudi modnog brenda „Kigili“ možete pronaći na instagram stranici – https://www.instagram.com/kigiliserbia/

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo unestite Vaš komentar
Molimo unestite Vaše ime ovde