MESEČNI HOROSKOP

 

SEPTEMBAR 2017

Ovan

Ljubav

Mars, vaš vladar I Venera, vladarka partnerskih odnosa, veći deo ovog meseca će provesti u istim znacima – prvo u Lavu, a zatim u Devici, što će pozitivno uticati na stanje u vašim emotivnim vezama I brakovima. Uglavnom ćete uspevati da se uskladite, jer ćete razmišljati I funkcionisati na vrlo sličan način. Naravno – pošto uvek mora da postoji neko “ali” – drugi deo meseca donosi mogućnosti za probleme, ali samo ako na bilo koji način budete neiskreni jedno prema drugom. Prvo Mars, a zatim I Venera doći će u opoziciju sa Neptunom iz znaka Riba – tajne se mogu otkriti, skrivene stvari mogu izaći na svetlost dana, što može doneti neugodne situacije sa voljenom osobom. Ako želite da ovo sprečite, postoji jednostavan način – budite iskreni jedno prema drugom. Energiju ovih dana možete preokrenuti I na taj način što ćete probuditi romantiku I senzualnost u vašoj vezi. Slobodnim Ovnovima septembar je mesec za prave ljubavi. Vaš društveni život je vrlo aktivan I ispunjen mnogobrojnim prilikama za nova poznanstva. Već u prvom delu meseca jedna osoba će se izdvojiti I zaokupiti svu vašu pažnju. Odnos će biti snažan od samog početka I doneće vam ono za čime čeznete – stabilnost I trajnost.

Posao

Polje poslovne svakodnevice, usmerenost na odgovornost I obaveze, kontakti sa postojećim I traženje novih poslovnih saradnika zaokupiće pažnju Ovnova tokom septembra meseca. Mnogi od vas pokrenuće tokom ovog perioda projekte koji su bili u zastoju, ali I ostvariti značajne dogovore koji će vam otvoriti vrata ka uspehu I poboljšanju poslovnih pozicija. U drugom delu meseca budite nešto oprezniji što se konkurencije tiče, čak I one u najbližem poslovnom okruženju. Ne verujte baš svakome na reč I dobro proverite sa kim ulazite u poslovne dogovore, kao I na koga se oslanjate. Što se finansija tiče, one će u prvom delu meseca biti više nego dobre, dok u drugom delu septembra morate biti štedljiviji.

Zdravlje

Naglašeno polje zdravlja I životnih navika donosi Ovnovima mogućnost da naprave velike zaokrete, “uvedu se u red” I možda čak I odreknu nekih štetnih navika. Više ćete obraćati pažnju na ishranu, možda čak otići kod nutricioniste, ali ćete se truditi I da poradite na svojoj kondiciji.

Bik

Ljubav

Usmerenost na odnose u porodici, na popravljanje odnosa sa emotivnim partnerom I stvaranje pravog balansa u vašim emotivnim relacijama biće nešto što će zaokupiti vašu pažnju tokom prvog dela septembra. Umećete da pronađete prave reči, da stvorite sklad I zajedništvo, čak I da rešite neke probleme koji su do sada izgledali prilično komplikovano. U drugom delu septembra želećete da više budete van kuće, da se provedete I zabavite, I dokle god u to budete uključivali I osobu koju volite, neće biti nikakvih stresnih situacija po vas. Međutim, lako se može dogoditi da vam je teško da uklopite svoje slobodne trenutke I partner se može osećati kao da ga iz nekih situacija isključujete. Manje zajednički provedenog vremena može dovesti do toga da u jednom trenutku počnete da sumnjate jedno u drugo. Zato se potrudite da sitnice ne naprave problem u vašem odnosu. Usamljeni pripadnici ovog znaka, naročito oni koji pokušavaju da obnove emotivni odnos iz prošlosti – imaju priliku za tako nešto otprilike do polovine septembra. Od 20-og septembra I mladog Meseca u vašem polju ljubavi, pred vama će se otvoriti nove ljubavne mogućnosti. Osoba koju ste upoznali lako može postati ozbiljna emotivna priča.

Posao

Septembar će vezano za poslovni segment uglavnom proteći u jednom mirnom,ustaljenom ritmu, bar njegova prva polovina. Bikovi mogu učvrstiti svoje pozicije, napraviti neke okvirne dogovore za nove saradnje, ali one će praktično zaživeti tek tokom oktobra. Čak I saradnje sa inostranstvom, od kojih očekujete mnogo, neće se pokrenuti onom brzinom koju želite. Iako će vas povremeno hvatati nestrpljivost, nemojte žuriti, jer biste u žurbi mogli napraviti neke pogrešne poteze. Što se finansija tiče, pojačaćete naplatu, naročito zaostalih potraživanja, tokom prvog dela meseca. U drugom delu septembra budite nešto oprezniji što se novih ulaganja tiče.

Zdravlje

Uglavnom ćete se osećati dobro, mada biste u drugom delu septembra mogli da obratite više pažnje na ishranu, odmor, životne navike, rekreaciju. Malim promenama u načinu funkcionisanja možete mnogo učiniti za sebe.

Blizanci

Ljubav

Potreba da sa emotivnim ili bračnim partnerom komunicirate na pravi način biće naglašena sve do polovine septembra. U tom periodu biste trebali da budete malo oprezniji, jer je moguće da nećete hteti da čujete drugu stranu na pravi način, I bićete skloni da svoje mišljenje I stavove stavite na prvo mesto, ne razumevajući da voljena osoba možda ima drugačije gledište. Sve ovo može dovesti do nesporazuma, do povišenih tonova I rasprave. U ovom periodu ono što možete uraditi jeste – ne brzajte sa nekim zaključcima, pustite da I voljena osoba kaže šta ima I razmislite da li je možda ipak u pravu. Što se tiče ostatka meseca, mogli biste da ga iskoristite na zajednička druženja, da unesete jednu mirniju I vedriju notu u odnos I da se potrudite da imate više vremena samo za vas dvoje, u toplini doma. Usamljeni pripadnici ovog znaka biće vrlo aktivni, često okruženi zanimljivim pripadnicima suprotnog pola. Komunikacija vam je sada najjače oružje, pa ćete lako uspeti da osobu koja vam se dopada osvojite visprenošću, duhovitošću. Teme će smenjivati jedna drugu I vi ćete sa zadovoljstvom primetiti kako drugu stranu već počinjete da “vrtite oko malog prsta”. Samopouzdanje će vam biti na vrhuncu I jedina bojazan u ovom mesecu jeste da možda nećete imati baš preteranu želju da se skrasite….suviše će vam biti interesantno što se mnogi “lome” oko vas….

Posao

Period retrogradnosti vašeg vladara Merkura koji će trajati do kraja prve nedelje septembra, kao I njegov povratak u znak Lava I vaše polje komunikacije, dogovora, aktivnosti – iskoristite na taj način što ćete proveriti sve ono što se vezuje za papire, ugovore, planove za nove saradnje ili projekte. Očekujte od kraja prve dekade meseca povećan broj aktivnosti, mnogo obraćanje pažnje na detalje, kontakte sa ljudima koji vas teraju na akciju. Sve će se možda dešavati brže od onoga što ste očekivali, pa bi bilo dobro da ne dozvolite da vas ova brzina ponese I možda doprinese nekim pogrešnim potezima. Finansije su vam jako dobro postavljene tokom prvog dela septembra, a u drugom morate biti nešto obazriviji, jer postoji mogućnost za neisplativa ulaganja I gubitke.

Zdravlje

Energetski ćete se osećati jače nego inače, I ovo je dobar period da se pokrenete, da krenete da se bavite rekreacijom I fizičkom aktivnošću. Nešto naglašenije mogućnosti za povrede, ali I problemi u saobraćaju – stoje vam u prvoj polovini meseca.

Rak

Ljubav

Rakovi u bračnim zajednicama – Jupiter u vašem polju doma dolazi u opoziciju sa Uranom, što bi za vas trebalo da bude upozorenje da u septembru morate više obratiti pažnju na kvalitet odnosa sa supružnikom. Ukoliko je u prethodnom periodu postojalo trzavica koje nisu rešavane, septembar bi mogao da samo donese produbljivanje sukoba, pa čak I odluku o razvodu. Zato je neophodno da se potrudite da sa partnerom razrešite problematiku koja vas muči, da biste mogli da stabilizujete svoj odnos. Za one u emotivnim vezama – I za vas će komunikacija predstavljati osnovni ključ za kvalitetan odnos sa voljenom osobom. Do nekog blagog zasićenja u vašem odnosu jeste došlo, ali to nećete popraviti time što ćete se truditi da manje provodite vremena zajedno I posvećivati se prijateljima I društvenom životu. Umesto toga – pokušajte da obnovite bliskost, idite na neki vikend van grada, budite aktivniji, zajednički se družite sa prijateljima, nađite neku aktivnost koja je oboma zanimljiva. Drugi deo meseca čak može doneti obostrana sumnjičenja u vernost, pa gledajte da ovo rešite na vreme. Usamljeni Rakovi će uporno pokušavati da pokrenu jednu priču, trudićete se oko osobe koja vas jako privlači, ali često ćete sa druge strane nailaziti na neke blokade, ćutanje ili povlačenje. Iskreno, nisam sigurna da u svojim namerama sada možete uspeti, I lako je moguće da ćete morati da čekate oktobar za ljubav.

Posao

Prvih desetak dana septembra ili ćete prespavati, ili se pak vrteti u jednim te istim poslovnim obavezama. Ono što budete pokušavali da pokrenete, teško će funkcionisati. Druga dekada je interesantna za vas, jer se možete upustiti u neke vrlo isplative dogovore I pronaći saradnike sa kojima ćete se razumeti “na prvu loptu”. U suštini, ovo je I najisplativiji deo meseca za vas, u kom možete zaista zaraditi solidno, jer već ulaskom u treću dekadu septembra, ulazite u vreme kada ćete morati da budete dosta oprezni. Veliki planovi su u redu, ali treba proveriti da li im trenutno stanje tržišta pogoduje, ili ćete morati da čekate neki drugi period za njih. Čini mi se da će se dosta toga preneti u oktobar.

Zdravlje

Saturn u vašem polju zdravlja naučio vas je u proteklom periodu da budete odgovorniji prema sebi I da rešite hronične probleme koji su vas mučili. Ovaj septembar možete iskoristiti da dodatno popravite stanje svog organizma, najpre kroz pravilnu ishranu, a zatim I kroz rekreaciju.

Lav

Ljubav

Tranzitna Venera u vašem znaku I polju ličnosti će sve do polovine meseca praviti neke divne aspekte sa Jupiterom, Saturnom I Uranom I davaće zauzetim Lavovima odlične mogućnosti da na jedan fin, ljubak, topao I strastan, a u isto vreme nežan način “vode” svoj odnos sa voljenom osobom ili bračnim partnerom. Nesuglasice će se lako rešavati I u ovom periodu možete dosta stabilizovati I ojačati odnos. U drugom delu septembra imamo već nešto drugačiju sliku – planete u znaku Device više vas usmeravaju na neke svakodnevne, praktične stvari I odnose onaj žar I ushićenost iz vašeg života. Partner I vi ćete pokušavati da se uskladite, ali će to ići dosta teško I neki put će sitnica biti dovoljna da unese pometnju u vezu. Kod onih u dužim emotivnim vezama biće teško usaglasiti se oko planova I dogovora, dok će kod onih u brakovima verovatno predstavljati problem sve ono što je vezano za decu, članove domaćinstva I porodice I materijalnu sferu. Pokušajte da u ovom periodu više izlazite jedno drugom u susret I “gradite” dogovor. Usamljeni pripadnici ovog znaka zaista će uživati, makar u prvom delu meseca. Neuobičajeno ste harizmatični I privlačite poglede suprotnog pola, a planete vam daju mogućnosti za vrlo uzbudljiva dešavanja. Trigon Venere I Urana može u vaš život doneti dašak neočekivanog, iznenadnog, strasnog. No, samo će neki od vas ovaj odnos uspeti da stabilizuju I ostvare na “duže staze”. Ostali će se samo dobro provesti….

Posao

U prvom delu septembra planete će biti više na vašoj strani, pa ćete bez mnogo uloženog truda dolaziti do dobrih poslova, rezultata I svakako ćete biti zapaženi I uvek u prvom planu. U ovom periodu I finansijski segment će funkcionisati uglavnom bez ikakvih problema, a često će se okolnosti namestiti baš onako kako vam odgovara da biste I novčano prošli baš kako treba. Drugi deo meseca je već nešto drugačiji – mnogo više ćete raditi, od vas će se zahtevati da budete detaljniji, da poštujete rokove, koji će biti neuobičajeno kratki, a na sve to – ni novčanom situacijom nećete moći da se pohvalite. U prevodu – radićete mnogo, a novca će biti nedovoljno za sav trud koji ulažete.

Zdravlje

Pred drugima ćete pokazivati energičnost I dobro raspoloženje, ali vrlo često ćete se osećati iscrpljeno I kao da ste na kraju svojih snaga. Pokušajte da svoj dnevni raspored raščistite od obaveza, da ostavite dovoljno prostora za odmor I opuštanje. Povedite računa I o ishrani.

Devica

Ljubav

Od momenta direktnog kretanja vašeg vladara Merkura 5-og septembra, situacija u vašim emotivnim vezama I brakovima počeće polako da se popravlja. Polovinom meseca Venera dolazi u divan aspekt sa vladarom polja partnerstava, Jupiterom I za one u dužim vezama ovo bi moglo označiti momenat ozbiljnih odluka, veridbi, ulaska u bračne zajednice. Drugi deo meseca je za zauzete Device dosta promenljiv. Venera I Mars će tranzitirati kroz vaše polje ličnosti, ali će praviti opoziciju sa Neptunom, što bi moglo dovesti do zbunjujućih situacija u vašim bitnim emotivnim relacijama. Vi I partner nećete biti jasni jedno drugom, počećete sa obostranim sumnjama I preispitivanjima vašeg odnosa, što će naročito biti izraženo oko punog Meseca, početkom druge dekade septembra. Potrudite se da u tim danima malim znacima pažnje I ulepšavanjem svakodnevice pomognete jedno drugom da pregurate naporan period. Usamljeni pripadnici ovog znaka do polovine septembra mogu se ozbiljno zainteresovati za jednu osobu I uploviti sa njom u priču koja ima šansu da potraje. Ako propustite ovu veliku priliku, ne brinite, nećete ostati bez emotivnih šansi. Ulazak Venere u vaše polje ličnosti doneće vam lepotu, harizmatičnost i pažnju suprotnog pola. No, u ovom periodu biste već trebali da budete oprezniji, jer se možete jako i romantično zaljubiti, a kasnije prilično razočarati u ovu osobu.

Posao

Od samog početka sedmice u poslovnom segmentu će krenuti užurbanost, problemi u komunikaciji sa onima sa kojima radite, jak tempo dešavanja koji će vas naterati da se u potpunosti usredsredite na ono što radite. U ovoj su vam nedelji potrebni pomoć i podrška, jer sami nećete uspeti, pa potražite one koji su i do sada bili tu za vas. I pored ove hitrine i rešavanja problema u hodu, vi ćete se osećati više nego dobro. Prija vam da budete zauzeti, a istovremeno – shvatate da korak po korak gurate ka cilju.
Zdravlje

Promene vremena i vazdušnog pritiska mogu itekako uticati na Device, naročito starije generacije. Potrebno vam je više opuštanja i sna.

Vaga

Ljubav

Slobodne Vage su u prethodnom periodu bile u nekim nedefinisanim situacijama. Postojale su osobe koje vam se dopadaju, ali ste nekako obigravali jedno oko drugog, bez konkretizacije odnosa. Sada je pravi trenutak da i vi i vaša simpatija igrate otvorenih karata i da pokrenete priču u jednom ozbiljnijem pravcu. U prevodu – Vagama se od ove nedelje otvaraju prve prave šanse da uživaju u jednoj emotivnoj priči. Što se tiče onih koji u u emotivnim vezama i brakovima, ova je sedmica dušu dala za uživanje, ali i za skladne odnose i dobru komunikaciju sa partnerom. Sada već možete otvorenije razgovarati o pitanjima koja su i vama i voljenoj osobi jako važna i o kojima duže vreme razmišljate….
Posao

Da, imaćete vi tokom ove sedmice mnogo sitnih obaveza koje morate završiti koliko odmah, imaćete opterećenost nekim kašnjenjima i komplikovane dogovore, verovatno i nesporazume sa saradnicima, ali ništa od svega ovoga što će vam otežavati situaciju, neće vas ukočiti u pokretu ka vašim ciljevima. U ovoj ste nedelji u isto vreme u potpunosti stabilni, hladne glave, ali i sposobni da pokrenete tačno ono što želite. Vreme je da se pređe sa reči na dela i da se krene u potragu za novim poslovnim šansama.
Zdravlje

Vaša vladarka Venera u polju pokreta, govori da bi Vage trebale da se razmrdaju kroz fizičku aktivnost i bavljenje sportom. To će itekako pozitivno uticati i na vaše raspoloženje, ali i na vaše zdravlje.

Škorpija

Ljubav

Jupiter, vladar vašeg polja ljubavi, u odličnom je aspektu sa Neptunom iz ovog polja, pa je slobodnim Škorpijama sve otvoreno da zakorače u jednu zanosnu i izuzetno romantičnu priču. Ako ste do sada i imali nekih nedoumica po pitanju osobe koja vam se dopada, sada vam je sve jasno i u potpunosti ste odlučni da oživite i konkretizujete ovu priču. Doduše, neki od vas mogu na kratko poželeti da ostvare kontakt sa bivšim partnerom, ali ovo može biti samo komunikacija ili eventualno jedan susret – ništa više od toga. Što se tiče onih koji su u vezama i brakovima, od ove nedelje ste vas dvoje u potpnosti stabilni, skladni i zadovoljni. I vi i voljena osoba ste raspoloženi i lako ćete jedno drugom pružati ljubav i bliskost.
Posao

Kada od sledeće sedmice Mars uđe u vaš znak i vaše polje ličnosti, bićete u potpunosti „svoj na svome“. No, to ne znači da vam je ova nedelja iole loša po pitanju posla – naime, strpljivi ste, stabilni, svesni da vas očekuju neke važne poslovne mogućnosti i prilike. Ono što ste u proteklom periodu pokrenuli sada počinje da daje svoje rezultate i vi ćete njima biti više nego zadovoljni. Doduše, na samom početku nedelje možete imati nekih manjih problema sa paprima i važnim dokumentima, ali ovo je prolazno.
Zdravlje

Ulazite u period kada će vam se u potpunosti vratiti vaša energija i snaga. Starijima je ovo odlična nedelja da odrade kontrole kod lekara, čisto da bi bili sigurni sto posto da je sve u redu.

Strelac

Ljubav

Dok se sa jedne strane, oko vas u ovom periodu vrti veliki broj udvarača, sa druge – vi nigde ne žurite i puštate da se sve odvija lagano, nekim svojim tokom. Neke vam osobe jako prijaju, ali ne želite da u brzini pogrešite, pa samo održavate komunikaciju i trudite se da uvidite kakve su one zaista. Doduše, nekima od vas će prošlost početi da sve češće „blica“ u mislima, pa je moguće da ćete razmišljati i o obnovi kontakta sa nekim od bivših emotivnih partnera. Zauzeti Strelčevi imaju čas red komplikovanih, čas red nekih finih dešavanja sa voljenom osobom. Povremeno ni sami ne znate da li se volite ili mrzite. U svakom slučaju, sada je dobar momenat da pokrenete razgovore o stvarima koje vas koče i ometaju.
Posao

Od samog početka nedelje će vas sa svih strana „napasti“ situacije u poslovnom segmentu. Ako budete krenuli da ih rešavate sve odjednom, samo ćete napraviti i konfuziju na poslu, ali i u svojoj glavi. Pokušajte da odredite šta je ono što je najbitnije i krenite odatle. Nemojte dozvoliti da vas nervoza povremeno ponese, jer i sami znate da u takvim stanjima ne donosite baš pravilne odluke. Sve što budete radili impulsivno, samo vas može vratiti korak unazad. Uključite mozak i budite hladne glave.
Zdravlje

Ukoliko ste stariji pripadnik ovog znaka i imate neke hronične tegobe, vreme je da im posvetite više pažnje. Mlađima – sve ono što je vezano za ishranu.

Jarac

Ljubav

Mota vam se neko po glavi i vrlo često na ovu osobu mislite. Moguće je da je to neko preko vašeg poslovnog segmenta ili eventualno osoba koju češće susrećete u obavljanju svakodnevnih aktivnosti. U svakom slučaju, ako postoje simpatije, trebalo bi pokrenuti i neku komunikaciju, zar ne? Mislim da vam je ovo odličan trenutak da napravite prvi korak. Jarčevi u emotivnim i bračnim vezama već imaju ozbiljno natovareno polje tajni, i ove je aspekte najbolje koristiti na taj način što ćete se fokusirati na razmišljanja i mogućnosti da popravite priču sa voljenom osobom. Takođe, moguće je da vas u ovom periodu muče neke nedoumice i pokušavate da ih sami sa sobom razrešite. No, ima i ono – dopada vam se neko drugi..
Posao

Neki će ovu radnu nedelju otpočeti prilično bezvoljno, a drugi će otići u potpuno drugu krajnost – biće toliko prodrmani dešavanjima, da neće znati na koju stranu pre da se okrenu. U svakom slučaju, vidi se raskorak između onoga što želite i onoga što dobijate, pa makar u tih prvih par dana budite maksimalno fokusirani na sve ono što vam je važno. Smetaće vam takođe što su ljudi oko vas neorganizovani i što vam više odmažu nego pomažu, ali to sada na žalost ne možete promeniti. Vi lično dajte sve od sebe…
Zdravlje

Ne forsirajte se ni na šta, dajte prilici sebi da se odmorite i opustite. Stariji pripadnici znaka – nešto smanjen nivo energije.

Vodolija

Ljubav

Ukoliko ste slobodni, vi ste sada u nekoj fazi „ ni tamo ni ovamo“. U prethodnom periodu ste sklopili neka nova poznanstva, slatko ste se isflertovali na više strana, a oko vas još uvek obleću neki ljudi koji pokušavaju da vas osvoje. Na sve to, i partneri iz prošlosti su se aktivirali, pa vi povremeno prosto ne znate šta se oko vas dešava. Vi lično niste posebno emotivno fokusirani ni na koga, pa je možda najbolje da u ovom momentu ne žurite. Pustite neka se iz sve ove gužve sama od sebe izdvoji osoba koja će vam najviše odgovarati…..Zauzete Vodolije imaju sa partnerom početkom sedmice neku manju raspravu, ali to je jedino što će vas tokom ovog perioda uzdrmati. Ostatak nedelje je izuzetno povoljan i miran.
Posao

Kao da su se u ovoj nedelji nastavile neke situacije iz prethodne, i to one koje vam donose nervozu i uznemirenost. Da se razumemo, ništa se loše neće izdogađati, vi ćete jednostavno biti napeti jer morate da žurite oko nekih situacija za koje ste već mislili da ste ih završili i regulisali. Kada prođe ovaj prvi „napad“ dešavanja, ostatak nedelje vam je poslovno fenomenalan. Doduše, vi ćete imati toliko dobrih prilika da ćete se maksimalno iscrpeti da biste na sve odgovorili na adekvatan način….
Zdravlje

Kako dani budu odmicali, vi ćete se osećati sve poletnije i sa više energije. Ni povremeno iscrpljivanje na poslu neće poremetiti vaše raspoloženje.

Ribe

Ljubav

Još jedna nedelja koja ne obećava neku naročitu stabilnost i sklad sa emotivnim ili bračnim partnerom. Neće tu biti nekih velikih svađa, da se razumemo, više nekih razmimoilaženja i nemogućnosti da brzo dođete do rešenja. Problemi u komunikaciji će dolaziti velikom brzinom, a rešenja i popravljanje situacije će ići sporo…zato je možda najbolje da se trudite da ne reagujete ishitreno, već da pustite da neke stvari „prenoće“. Slobodni pripadnici ovog znaka imaju osećaj da se slomiše od truda oko neke osobe, ali da ona ni na koji način ne pokazuje da je zainteresovana za vas. Čini vam se, da šta god da uradite, to nije dovoljno da bi drugu stranu pokrenulo prema vama. Samo budite strpljivi, na pravom ste putu…..
Posao

Naporan početak nedelje, jer imate osećaj da vam rešenja i dogovori bukvalno izmiču „za dlaku“, pa se možete nervirati i biti naporni onima oko vas. No, budite sigurni da je samo početak ovakav, ostatak nedelje vam donosi odlične poslovne šanse i prilike za dogovore i sa poslovnim partnerima, ali i za neke ozbiljne priče sa nadređenima….možda i priče o unapređenju….Poenta je u tome da u ovom periodu ne smete žuriti, jer nemate potrebe za tim. Vaši rezultati govore sami za sebe. Pustite neka jure vas.
Zdravlje

Venera u vašem polju zdravlja donosiće vam bolje raspoloženje, ali vas I štititi sve do kraja druge dekade septembra. Ovo je period kada možete mnogo uraditi za svoje zdravlje, promeniti neke životne navike, ali I odraditi neke manje intervencije koje će učiniti da se osećate I izgledate bolje.

 

 

 

 

 

 

 

Autor horoskopa: B92