„Merkur“ prezentovao svoju ponudu na Sajmu turizma

Ove godine na Sajmu turizma učestvuje više od 650 direktinih izlagača i suizlagača iz 38 zemalja. Zajedno sa poslovnim gostima ukupno je prisutno 40 država. Za banje Srbije  ova manifestacija od izuzetnog je značaja jer predstavlja mogućnost prezentovanja bogate medicinske, ali i turističke ponude, i svih drugih potencijala banjskog turizma, kako domaćim tako i stranim turistima.

Kada govorimo o Specijalnoj bolnici Merkur iz Vrnjačke Banje, njihov kvalitet već je prepoznat i u svetu i kod nas. Pored nagrada koje stižu iz inostranstva, tu su i velike investicije koje su u toku. U Vrnjačkoj Banji u toku je izgradnja novog hotela koji će raspolagati sa 60 soba, bazenima, konkresnom salom, spa centrom i mnogim drugim sadržajima koji su namenjeni svima.

 

Tim Merkura ulaže veliku trud u kreiranje različitih ponuda i paketa, kako za goste koji dolaze iz medicinskih razloga, tako i za one koji samo žele da se opuste i uživaju. A za one koji na vreme planiraju svoj odmor, Merkur je pripremio specijalne popuste.

 

S obzirom na to da je gojaznost bolest savremenog doba, Merkurov tim lekara osmislio je poseban program za mršavljenje, koji je postao sastavni deo mnogobrojnih programa koji su dostupni u Merkuru.

 

Medicinski paketi dostupni su svim potencijalnim posetocima sa 13 odsto popusta do 1. aprila.

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo unestite Vaš komentar
Molimo unestite Vaše ime ovde