Košarkašu Crvene zvezde Ognjenu Kuzmiću, posle jučerašnje maksilofacijalne operacije, danas je urađen novi detaljan pregled skenerom, saopštili su crveno-beli.

„Novi pregledi skenerom glave i pluća pokazali da nema komplikacija, a Kuzmiću sledi buđenje iz indukovane kome. Klub se još jednom zahvaljuje svima na iskazanoj brizi za zdravstveno stanje našeg košarkaša. Novi pregledi skenerom, glave i pluća, koje je obavio lekarski tim Urgentnog centra u Beogradu, pokazali su da nema pojave novih procesa i komplikacija povreda glave (mozak i dalje blago otečen nakon traume)“, stoji u saopštenju kluba sa Malog Kalemegdana.

Dodaje se da su novi pregledi pluća pokazali znatno bolje rezultate i odlukom lekarskog tima, Kuzmić će polako biti probuđen iz stanja indukovane kome u kojoj se nalazi od nedelje kada je doživeo tešku saobraćajnu nesreću.

„KK Crvena zvezda još jednom se zahvaljuje svima koji i dalje svakodnevno izražavaju brigu i pružaju veliku podršku našem igraču. Klub će kao i do sada nastaviti svakodnevno i u dogovoru sa lekarskim timom da informiše javnost o zdravstvenom stanju reprezentativca Srbije i košarkaša Crvene zvezde“, navodi se.

IZVORRTV
PODELI
Prethodni članakKošarkaši Srbije kreću pripreme za Svetsko prvenstvo
Sledeći članakSutra bez vode Ulica Radomira Raše Radujkova
Avatar
Radio Delta, poseduje dozvolu za rad kao jedina regionalna radio stanica u AP Vojvodini na 89,5 mhz, a koja kao takva zonom rada obuhvata regiju Srema i Bačke gde pripada i Novi Sad. Naša pokrivenost je Južnobački okrug, Srem i veći deo Mačve. Program Delta radija prema istraživanju javnog mnjenja i analizama slušanosti svakodnevno prati preko 180.000 građana Novog Sada i regije (oba pola , pretežno urbane populacije)

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo unestite Vaš komentar
Molimo unestite Vaše ime ovde