Koncerta ŽELJKA JOKSIMOVIĆA pod imenom “DVA SVETA – MENJAJ PESMU“ će se održati u Novom Sadu i to u PETAK, 7. DECEMBRA 2018 godine sa početkom od 20,00 sati u Maloj dvorani J.P.“SPC VOJVODINA“.

Spektakularni  projekat “DVA SVETA“, za čije se koncerte traži karta više, koji se pamti i o kom se priča, biće priredjen u Novom Sadu!

Na zadovoljstvo publike, jedan od najpopularnijih muzičara sa ovih prostora, Željko Joksimović nastupiće u Novom Sadu 7. Decembra u Maloj dvorani SPENSa, gde će izvesti pop,rok i narodne hitove u SWING aranžmanima.

Treću godinu za redom Joksimović ispunjava obećanje i priredjuje prednovogodišnji muzićki dogadjaj u kom spaja dva muzička i stilska sveta.

NOVA SEZONA, NOVI REPERTOAR – 7. DECEMBRA NA KONCERTU POD IMENOM “MENJAJ PESMU“.

Kao i do sada, neće nedostajati sjajne energije, emocija, vrhunske muzičke i scenske produkcije, kvalitetne muzike, brojnih iznenadjenja i svega onog što “DVA SVETA“ čini projektom koji oduševljava javnost od momenta kad je predstavljen.

Budite i vi deo koncerta koji se pamti i o kom se priča.

Ulaznice za predstavu se mogu kupiti kroz prodajnu mrežu ‘’GIG STIX’’-a i na blagajni ‘’SPENS’’-a po cenama od 2.200,00 dinara za prvih pet redova partera, 2.000,00 dinara za ostala sedišta u parteru, 1.800,00 na balkonu i 1.600,00 za galeriju.

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo unestite Vaš komentar
Molimo unestite Vaše ime ovde