Iako je protekla  skijaška sezona na Jahorini bila najuspešnija u poslednjih osam godina, uz rekordan broj od skoro 185.000 skijaša, a  letnja sezona  nadmašila sva očekivanja, Olimpijski centar  “Jahorina” nastavlja svoju uspešnu promociju  na inostranom tržištu.

Posle učešća na međunarodnoj FIS konferenciji u Cirihu, Olimpijski centar  “Jahorina” i direktor Dejan Ljevnaić sa saradnicima održaće konferenciju za stručnjake iz turizma, turističke agencije i  novinare u Beču, u poslovno medijskom centru IDEAHOUSE.

Prezentacija će se održati u četvrtak 8. novembra 2018. godine sa početkom u 19:00 časova, a organizatori su Predstavništvo Republike Srpske u Austriji u saradnji sa Zajednicom srpskih klubova u Beču. U delegaciji će biti i načelnik opštine Pale, gospodin  Boško Jugović.

Odlični rezultati, uz brojne investicije i veliki broj manifestacija, vraćaju Jahorinu u sam vrh zimskih skijaških centara u regionu, a održavanje Zimske olimpijade za mlade 2019. godine, svakako će ubrzati  put još većeg uspeha.

Povodom održavanja Zimske olimpijade za mlade 2019. godine, u Beču će se detaljno predstaviti program ove sportske manifestacije, koja je svakako  zanimljiva i Austrijancima, ako uzmemo u obzir da su oni skijaška nacija.

Učešće OC  “Jahorina”  na jednom od najvećim sajmova turizma u Evropi, FerienMesse, u januaru 2019. godine u Beču, koje će realizovati Predstavništvo Republike Srpske u Austriji, samo je još jedan vid uspešne promocije na austrijskom tržištu.

Ovo su sve važni razlozi  što OC Jahorina sa delegacijom dolazi u Beč i organizuje prezentaciju turističke ponude i važnih manifestacija.

Kad: Četvrtak, 8. novembar 2018. godine u 19:00 časova
Mesto: Poslovno – medijski centar IDEAHOUSE
Adresa: Führichgasse 12, 1010 Wien

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo unestite Vaš komentar
Molimo unestite Vaše ime ovde