Jahorina Ski Opening od 14.-17. decembra

Olimpijski centar „Jahorina“ obećava nezaboravni zabavni program planiran za svečano otvaranje nove 2017/2018. skijaške sezone, zajedno sa partnerima: hotel Lavina, Termag, Peggy i Eyof. U četvrtak, 14. decembra, prvog dana otvaranja, posetioce olimpijske planine obradovaće spektakularni nastup Dženana Lončarevića. Ulaz na koncert je besplatan, a održaće se ispred hotela Bistrica.

Prepodnevni sati drugog dana otvaranja rezervisani su za EYOF challenge trke, dok će u večernjim satima biti organizovane zabave na nekoliko lokacija na Jahorini, od kojih treba posebno izdvojiti hotel Lavina i DJ zabavu kod Peggy-ija u petak od 13 sati. U subotu, trećeg dana otvaranja predstojeće ski sezone sve goste očekuje Total TV party uz DJ Nixon-a na platou Poljice, a specijano iznenađenje biće i nastup Miroslava Ilića, ispred hotela Bistrica, nakon koncerta pozivamo sve posetioce na otvaranje Ice Cluba na Jahorini uz nastup Aca Živanovića.

Sa nestrpljenjem iščekujemo sve posetioce u novoj sezoni, s obzirom na to da je kompletna usluga skijališta podignuta na viši nivo. Imamo više od 20 kilometara novouređenih alpskih staza sa signalizacijom i delimično osposobljen sistem za veštačko osnežavanje koji garantuje skijanje tokom 130 dana. Spremni su novi parking prostori i novi prilazi skijalištu a sve to mora biti obeleženo velikim proslavama i koncertima. Podsećamo vas i da će, pored koncerata u predsezoni i tokom otvaranja, sve posetioce Jahorine u novogodišnjoj noći zabavljati jedan od najboljih muzičara sa ovih prostora Željko Joksimović, besplatnim koncertom ispred hotela Bistrice, dok na proleće svi sa ushićenjem očekuju prvi EXIT festival na snijegu, predviđen za mart 2018. godine.

Pored višednevne zabave, predstavljamo je i brojne turističke pakete, kao i specijalne popuste za otvaranje nove 2017/2018 ski sezone, poput 3 noćenja u hotelu Bistrica i trodnevni ski pass po ceni od 99 eura, kao i popust od 70 odsto na sve vrste ski pass-ova tokom trajanja Openinga. Novina za ovu sezonu je i ta da se tokom trajanja Expo zim-a mogu kupiti sve ski karte sa popustom od 10 odsto u Beogradu, kao i u hotelu Bistrica.

OC „Jahorina“ sa zadovoljstvom ide u susret predstojećoj ski sezoni koja će posetiocima ponuditi totalno drugačiji nivo uživanja kako u omiljenom zimskom sportu, tako i u brojnim zabavnim sadržajima. U planu su brojni muzički spektakli tokom cijele sezone, dok su pri kraju realizacije i brojni infrastrukturni radovi, poput uređenja i prosecanja novih skijaških staza i veznih puteva po FIS standardima, izgradnja akumulacionog jezera koje će se koristiti i u letnjoj sezoni za šetnju i boravak u prirodi, izgradnja vetroustava na vrhu planine, koji će se osim smanjivanja jačine vjetra na vrhu planine koristiti i kao orijentiri i putokazi za skijaše.

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo unestite Vaš komentar
Molimo unestite Vaše ime ovde