Jahorina je sezonu počela sa prihodima većim za čak 100 odsto

Ako se po jutru dan poznaje, na Jahorini nas očekuje izvanredna skijaška sezona. Za prvih deset dana rada ski centra, prihodi od prodaje ski karata su uvećani za gotovo 100% u odnosu na isti period prošle godine, dok je podsećanja radi, prošla zimska sezona na Jahorini bila rekordna po svim parametrima.

Zahvaljujući sistemu za veštačko osnežavanje stanje na jahoriniskim stazama je odlično i OC Jahorna će spremno dočekati Retro ski opening od 13.-16.12.2018. godine kada će u pogon biti pušteni, pored ski lifta Poljice i šestosed Poljice i Ogorjelica, i za najmlađe ski vrtić Poljice i novoizgrađeni ski vrtić Rajska dolina. Za skijaše će raditi prodajna mjesta Poljice, Ogorjelica, Bistrica i Rajska dolina, a svi će moći da iskoriste neverovatan popust na ski karte od 70%.

Dobar provod na Jahorini ne jenjava, tako će svi posetioci Jahorine 15.12. imati priliku da uživaju uz pjesme Crvene jabuke, dok se za 29.12.2018. sprema poseban spektakl, koncert Lepe Brene, kojim će na Jahorini početi novogodišnje slavlje.

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo unestite Vaš komentar
Molimo unestite Vaše ime ovde