Izložba vina Karlovački vinogradari i vinari i izložba slika “Boje mojih snova”

Muzej grada Novog Sada već tradicionalno organizuje izložbu vina pod nazivom „Karlovački vinogradari i vinari“, u okviru manifestacije „Karlovačka berba grožđa“, a pod pokroviteljstvom Opštine Sremski Karlovci. Na izložbi će biti predstavljena savremena vina koja se proizvode u Sremskim Karlovcima, kao i priznanja koja su vinogradari i vinari dobili za kvalitet vina.
Izložbu će otvoriti gospodin Nenad Milenković, predsednik Opštine Sremski Karlovci.

U isto vreme biće otvorena i izložba slika Željka Reljića, pod nazivom „Boje mojih snova“. Željko Reljić je izlagao slike u istom prostoru pre pet godina. Dolazi nam u goste sa novim radovima, ali i sa značajnim poklonom za muzejski fond. Naime, Reljić će pokloniti Muzeju grada Novog Sada vredan komad starog nameštaja – otoman iz karlovačke porodice Popović-Smotra, koji će obogatiti stalnu muzejsku postavku.
Izložbu slika otvoriće mr Danilo Vuksanović.
Izložbe se otvaraju u četvrtak, 7. septembra 2017. godine, u 19 sati, u Zavičajnoj zbirci Sremskih Karlovaca, ulica Patrijarha Rajačića 16.

Posetioci će moći da vide izložbe tokom trajanja manifestacije, od 7. do 10. septembra. Radno vreme Zavičajne zbirke biće produženo, od 9 do 19.00 časova.

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo unestite Vaš komentar
Molimo unestite Vaše ime ovde