Izložba fotografija u biblioteci na Štrandu

U Dunavskoj biblioteci (Biblioteci na Štrandu) u petak, 17. avgusta biće otvorena izložba fotografija pod nazivom “Kako do Biblioteke?”, nastalih na Dečjem odeljenju Gradske biblioteke u Novom Sadu, autorke Katarine Novaković, rukovodioca Dečjeg odeljenja.

U programu učestvuje recitatorka Teodora Kapor, učenica petog razreda OŠ “Svetozar Marković Toza” i članica Kluba umetnika “Bina” (menotor Dragana Mladenov).

U muzičkom delu programa nastupiće deca iz Udruženja SK-ART iz Sremskih Karlovaca, koja će, pod mentorstvom Bobana Dževerdanovića, predstaviti svoje dve aktivnosti: radionicu gitare i Gradski hor Cvrkutići, koji će izvoditi pesme za decu sa svog prvog CD-a.

IZVORnsuživo
PODELI
Prethodni članakMilojević: Pobeda za Srbiju
Sledeći članakDani Brazila od 23. do 25. avgusta u Novom Sadu
Avatar
Radio Delta, poseduje dozvolu za rad kao jedina regionalna radio stanica u AP Vojvodini na 89,5 mhz, a koja kao takva zonom rada obuhvata regiju Srema i Bačke gde pripada i Novi Sad. Naša pokrivenost je Južnobački okrug, Srem i veći deo Mačve. Program Delta radija prema istraživanju javnog mnjenja i analizama slušanosti svakodnevno prati preko 180.000 građana Novog Sada i regije (oba pola , pretežno urbane populacije)

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo unestite Vaš komentar
Molimo unestite Vaše ime ovde