Muzičko poetski nastup IVANA BOSILJČIĆA će se održati 23. DECEMBRA 2018 godine sa početkom od 20,00 sati u “ SRPSKOM NARODNOM POZORIŠTU“ u Novom Sadu. Ovo je autorski projekat Ivana Bosiljčića, muzička predstava pod nazivom „Par stihova za nas“ .

Premijera ovog projekta je ostvarena 2009. godine u Beogradu. Zbog izuzetnog interesovanja i ogromne medijske pažnje, veče je ponovljeno tri puta u nizu pred prepunim dvoranama Doma sindikata. Od tada je gostovao sa ovim programom u bezmalo svim pozorištima u Srbiji i širom regiona, a pored toga je važno spomenuti izuzetno posećene koncerte u Skoplju u Univerzalnoj dvorani, kao i niz koncerata širom  Kanade, Austrije, Švedske, Norveške, kao i na Islandu.

Ivan u pratnji četvorice izvrsnih muzičara stvara muzičko teatarsku čaroliju kombinujuću različite umetničke forme, uz obradu popularnih muzičkih tema od 60-tih godina do danas. Filmska muzika, ruske romanse, savremena pop muzika, isprepletana poezijom najvećih domaćih i stranih pesnika poput Šantića, Rakića, Antića, Dedića, Rajića, Jesenjina, Bodlera, Radičevića i mnogih drugih…. Ovo veče nosi uzbuđenje dramske predstave i muzički kvalitet koncerta, forma koja je posebna i retko viđena na našim prostorima.

Ivan Bosiljčić pored dramskog ima višegodišnje iskustvo u sferi mjuzikla. Otuda njegova velika ljubav, ali i umeće na muzičkoj sceni. Dobitnik je brojnih nagrada, pored ostalih i Sterijine nagrade, a poznat je po desetinama uspešnih televizijskih uloga. Poslednje 3 godine Ivan živi i radi na relaciji Beograd-Moskva, jer sa ogromnim uspehom gradi filmsku karijeru na ruskom govornom području.

Dodjite da vidite zašto publika svaki put  na kraju ove predstave desetominutnim  aplauzima stojeći pozdravlja izvodjače!

Ulaznice za predstavu se mogu kupiti na blagajni SRPSKOG NARODNOG POZORIŠTA po veoma pristupačnim cenama od 1.600,00 dinara za prvih dvanaest redova partera, 1.400,00 dinara za ostalih šest, do 18. reda partera i 1.200,00 dinara za sedišta na balkonu.

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo unestite Vaš komentar
Molimo unestite Vaše ime ovde