„Grupna terapija“ u domu kulture 25. novembra

Nakon veoma uspešnog nastupa Neše Bridžisa, pune sale i nasmejanih i zadovoljnih posetilaca, nastavljamo sa stendap komedijama i ovog puta najavljujemo održavanje velike predstave “GRUPNA TERAPIJA“ u izvođenju SRĐANA JOVANOVIĆA, a koja će se održati u
DOMU KULTURE, U SOKOLSKOM DOMU, 25. NOVEMBRA 2019., OD 21,00 SATI

Autorski projekata Srđana Jovanovića je prva srpska predstava u žanru “STAND UP“ komedije. Predstava je premijerno izvedena 28.5.2009 u Bitef art kafeu i od tada je, sa velikim uspehom odigrana oko 180 puta u Srbiji, Sloveniji, Hrvatskoj, Bosni, Makedoniji, Crnoj Gori, Švajcarskoj… Od 2011. do 2016 predstava je bila na repertoaru Zvezdara teatra.
GRUPNA TERAPIJA na duhovit način, kroz bizarne priče i imitacije, bez cenzure, opisuje vreme i prostor u kome živimo, probleme sa kojima se susrećemo i teme koje ne želimo da pominjemo. Kao materijal za predstavu susrećemo i teme koje ne želimo da pominjemo. Kao materijal za predstavu, Srđan koristi upravo proces stvaranja samog stendapa otkrivajući nam sve probleme sa kojima se susretao u svom pionirskom pokušaju. Ogoljena, šarmantna, smela i maštovita, predstava nudi plejadu likova, od političara, poznanika, kolega, rodbine preko zdravstvenih radnika, bankarskih službenika i živopisnih događaja, koji se hronološki nižu u jednu celinu.

Brutalno iskren humor i raznolikost tema o kojima priča jeste ono što njegov nastup čini jedinstvenim, Od politike do seksa, o svakodnevnim stvarima iz drugog ugla i prvog lica, o zajedničkim problemima i ličnim stvarima.

ŠTA NAS ČEKA OD ROĐENJA DO PENZIJE? KAKO SE SNAĆI U POTROŠAČKOM DRUŠTVU? NAŠ PUT KA EVROPI I SVE PREPREKE, SAVETI ZA DUG I SREĆAN ŽIVOT I JOŠ MNOGO TOGA…..
ULAZNICE PO CENI OD 700,00 DINARA SE MOGU NABAVITI U KNJIŽARI MALA VELIKA KNJIGA U HOLU POZORIŠTA MLADIH KAO I PUTEM SAJTA I PRODAJNIM MESTIMA DISTRIBUTIVNE MREŽE “GIG STIX“-a

 

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo unestite Vaš komentar
Molimo unestite Vaše ime ovde