Grupa „Kerber“ 12. decembra ponovo u Novom Sadu

Nakon održanog februarskog ‘’Unplugged’’ koncerta u ‘’Srpskom narodnom pozoristu’’, za koji su sve ulaznice bile prodate deset dana pre održavanja, grupa ‘’Kerber’’ ponovo nastupa u Novom Sadu.

Ovoga puta u maloj dvorani ‘’spens’’-a, 12. decembra 2018, od 21,00 sat, a u svojoj pravoj rok postavi.

Nakon poslednjeg ovakvog  koncerta  u Novom Sadu, održanog na istom mestu, pre šest godina, grupa ‘’Kerber’’ će  i ovaj put sigurno oduševiti  poštovaoce njihove muzike izvodeći najpoznatije hitove sa svojih albuma ‘’Nebo je malo za sve’’, ‘’Ratne igre’’, ‘’Seobe’’,’’ Ljudi i bogovi’’, ‘’ Peta strana sveta’’ i ‘’Zapis’’.

Uz zaista karakterističan Galetov vokal i njegove  nadljudske glasovne mogućnosti, savršene aranžmane potpunjene zvucima instrumenata na kojima vrhunski sviraju svi ostali članovi grupe, sigurno će publika provesti divne trenutke uz poznate hitove za sva vremena:  ‘’Hajde da se volimo’’, ‘’Zapis’’, ‘’Mama tata’’, ‘’ Ne mogu zaspati’’, ‘’Bolje da sam druge ljubio’’, ‘’Hajde da se volimo’’, ‘’Kad ljubav izda’’…..

Ulaznice  po ceni od 1.300,00 za tribinu i 1.100,00 za galeriju i parter (stajanje) možete nabaviti kroz prodajnu mrežu ‘’Gig stix’’-a  i na blagajni ‘’Spens’’-a

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo unestite Vaš komentar
Molimo unestite Vaše ime ovde