Grožđebal 2018: Bogat program i prošireni sadržaji

Tradicionalna manifestacija Karlovačka berba grožđa, poznatija kao Grožđebal, održaće se od 7. do 9 septembra u Sremskim Karlovcima. A ovogodišnji Grožđebal biće obogaćen i proširenim sadržajima.

Pored glavne bine i bine na kojoj će nastupati DJ, ove godine biće otvorena još jedna bina sa koje će moći da se čuju zvuci tamburice. Na toj bini u petak će nastupiti tamburaški orkestar Zorule, a u subotu orkestar Romansa. Ljubitelji pozorišta imaće priliku da pogledaju dve predstave koje će biti odigrane u Karlovačkoj gimnaziji, a najmlađa publika moćiće da uživa u dečijem programu koji će početi već od jutarnjih časova.

Prvo veče festivala na glavnoj bini publiku očekuje nastup Sergeja Ćetkovića. Sergeju ovo nije prvi put da peva na Grožđebalu, i prema njegovim rečima raduje ga svaki dolazak u Sremske Karlovce.

Drugo veče festivala publika će moći da se zabavi uz nastup dobro poznatih Frajli. Njihov prošli nastup na ovog manifestaciji bio je 2010, a za tih osam godina mnogo toga se promenilo.

Momčilo Bajagić Bajaga će uz zvuke dobro poznatih hitova, ali i pesama sa novog albuma, zabaviti posetioce Grožđebala i zatvoriti ovu tradicionalnu manifestaciju do sledeće godine.

Ulaz na sve koncerte u okviru Grožđebala je besplatan.

PODELI
Prethodni članakGrožđebal 2018: Bogat program i prošireni sadržaji
Sledeći članakPijanistkinja Momo Kodama otvara Piano city
Avatar
Radio Delta, poseduje dozvolu za rad kao jedina regionalna radio stanica u AP Vojvodini na 89,5 mhz, a koja kao takva zonom rada obuhvata regiju Srema i Bačke gde pripada i Novi Sad. Naša pokrivenost je Južnobački okrug, Srem i veći deo Mačve. Program Delta radija prema istraživanju javnog mnjenja i analizama slušanosti svakodnevno prati preko 180.000 građana Novog Sada i regije (oba pola , pretežno urbane populacije)

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo unestite Vaš komentar
Molimo unestite Vaše ime ovde