Grejs Džons i Bajaga „zapalili“ Exit, večeras Martin Gariks, Mahmut Orhan i Dejvid Geta

Novi Sad, 15. jula 2018 - Posetioci treceg dana Egzit (Exit) festivala u Novom Sadu na Petrovaradinskoj tvrdjavi. FOTO TANJUG/ JAROSLAV PAP/ bg

Osnivač Egzit festivala Dušan Kovačević najavio je da će „No slip“ festival, koji je prošle godine lansiran u okviru nultog dana ove manifestacije, početi da živi samostalno, a predviđeno je da on bude održan od 16. do 18. novembra u Beogradu.

Glavni cilj organizatora je da to postane jedan od većih i značajnih festivala kvalitetne elektronske muzike.

Više od 50.000 posetilaca Egzit festivala i trećeg dana provodilo se uz dobru muziku, a izvođači su svojim nastupima doveli atmosferu „do usijanja“.

Svakako najzapaženiji nastup imala je sedamdesetogodišnja pevačica jedinstvenog zvuka Grejs Džons koja je izašla u ponoć na glavnu binu i započela svoj performans kao i obično u ekstravagantnom stilu velikim hitom „Najt klabing. Interesantno je da je među više od 20.000 fanova osim starijih bio i veliki broj pripadnika mlađe populacije.

Njenom nastupu prethodio je naš čuveni rokenrol sastav Bajaga i Instruktori koji su otpevali svoje vanvremenske hitove poput „Dobro jutro“, „Godine prolaze“, ali i pesme sa novog albuma. Na istoj bini, nakon nastupa dive Grejs Džons nastupio je francuski didžej dvojac Ofenbah.

Na uvek posećenoj mts Dance Areni nastupio je čuveni Disciples, a poznati didžej Solomun koji vodi poreklo sa Balkana. zatvorio je ovaj stejdž.

‘Domaći izvođači Ateist rep, Nikola Vranjković i Sanšajn napravili su pravi „štimung“ na Adiko Fjužn bini.

Danas, poslednjeg dana Egzita organizatori najavljuju rekordnu posećenost jer će se na glavnoj bini smenjivati svetski poznati izvođači Alis Merton, Martin Gariks, čuveni turski didžej Mahmut Orhan, kao i Dejvid Geta koji je i ranijih godina osiguravao dobar provod.

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo unestite Vaš komentar
Molimo unestite Vaše ime ovde