Gradonačelnik obišao radove na izgradnji Muzičko-baletske škole

Još na jesen je završena prva faza gradnje kompleksa, odnosno urađena je tehnička kontrola svega što je do sad urađeno, a kraj druge faze očekuje se oko novembra 2018.godine. Muzičko-baletska škola jedna je od najvećih investicija grada, a raspolagaće i prvom velikom i malom koncertnom dvoranom u Novom Sadu.

Objekat se gradi od savremenih i kvalitetnih materijala, kao što su niskoemisiona stakla na prozorima i staklenim zid-zavesama, ventilisane fasade od fiber cementnih kompozitnih ploča, toplotne pumpe, jer je pri projektovanju i izgradnji osnovni cilj bio stvaranje energetski efikasnog, savremenog i funkcionalnog objekta. Do kraja januara planiran je kompletan završetak radova na konstrukciji objekta, zidanju fasadnih i pregradnih zidova kao i radovi na postavljanju bravarije

Nakon druge faze radova, kada je omotač objekta u potpunosti oformljen, izvodiće će se unutrašnji radovi. Nakon toga će se, posle sprovedene javne nabavke i potpisivanja ugovora sa izvođačima treće faze, pristupiti nastavku izvođenja radova. U toj fazi ključni radovi su na postavljanju termoizolacije i fasade objekta, ugradnji potrebne scenske i akustičke opreme, termomašinskim instalacijama kao i završni radovi na saobraćajnicama i parteru. U ovoj fazi je predviđeno kompletno ozelenjavanje i uređenje parcele na kojoj se nalazi objekat škole.

 

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo unestite Vaš komentar
Molimo unestite Vaše ime ovde