7.9 C
NOVI SAD
уторак, март 31, 2020

Novi Sad je već tri veka, koliko postoji pod tim imenima, prostor raznolikog, bogatog kulturnog nasleđa mnogih naroda koji u njemu žive. Materijalna i nematerijalna kulturna baština stvarana u prošlim vekovima osnov je na kome počiva interaktivna mreža naučnih i kulturnih institucija, što Novi Sad danas čini prostorom aktivnog susreta kultura i različitih identiteta.

Urbano gradsko jezgro krase barokne, neorenesansne, klasicističke i bauhaus građevine, kao i mnogobrojni verski objekti.

Svaki posetilac prema svom unutrašnjem osećaju za lepo i prijatno, atraktivno i veselo, korisno i pristupačno može stvoriti sopstveni ugođaj upoznajući sve slojeve prošlosti i sadašnjosti Novog Sada.
Novi Sad, grad na Dunavu, grad evropske istorije i tradicije i balkanske gostoljubivosti je iskustvo koje vam nedostaje.

AKTUELNOSTI

Privremeno obustavljanje prijema građana i turista

U skladu sa potrebom sprovođenja preventivnih mera zaštite od širenja Corona virusa, u period od 12.03.2020. do 31.03.2020. godine, u turističkim Info centrima Turističke organizacije Grada Novog Sada:

Rezultati kampanje „Zimska fantazija“ – u januaru povećan broj turista u Novom Sadu

Januar 2020. godine, nakon višenedeljne TONS- ove kampanje pod nazivom "Zimska fantazija", koja je sprovedena na društveim mrežama Facebook i Instagram, donosi nam veće interesovanje domaćih i stranih turista za boravak u Novom Sadu...

FESTIVALI NOVOG SADA

Sve fotografije na stranici su iskorišćene uz dozvolu Turističke organizacije Novog Sada.

novi sad
overcast clouds
7.9 ° C
8.3 °
7 °
26%
5.1kmh
100%
Сре
5 °
Чет
8 °
Пет
10 °
Суб
13 °
Нед
15 °