0 C
NOVI SAD
četvrtak, decembar 5, 2019

Novi Sad je već tri veka, koliko postoji pod tim imenima, prostor raznolikog, bogatog kulturnog nasleđa mnogih naroda koji u njemu žive. Materijalna i nematerijalna kulturna baština stvarana u prošlim vekovima osnov je na kome počiva interaktivna mreža naučnih i kulturnih institucija, što Novi Sad danas čini prostorom aktivnog susreta kultura i različitih identiteta.

Urbano gradsko jezgro krase barokne, neorenesansne, klasicističke i bauhaus građevine, kao i mnogobrojni verski objekti.

Svaki posetilac prema svom unutrašnjem osećaju za lepo i prijatno, atraktivno i veselo, korisno i pristupačno može stvoriti sopstveni ugođaj upoznajući sve slojeve prošlosti i sadašnjosti Novog Sada.
Novi Sad, grad na Dunavu, grad evropske istorije i tradicije i balkanske gostoljubivosti je iskustvo koje vam nedostaje.

AKTUELNOSTI

Turistička organizacija Grada Novog Sada započela je kampanju pod nazivom „Zimska fantazija u Novom...

Turistička organizacija Grada Novog Sada započela je kampanju pod nazivom „Zimska fantazija u Novom Sadu" u okviru koje će se kroz istoimeni video spot za TV i drugih dodatnih 12 video spotova za društvene...

6. MEKST KONFERENCIJA – NAJVEĆA KONFERENCIJA U REGIONU U OBLASTI TURIZMA I HOTELIJERSTVA

MEKST konferencija će se održati 23.11.2019. godine u Master centru Novosadskog sajma sa početkom u 10:00 časova.Najveću regionalnu konferenciju o turizmu i hotelijerstvu svečano će otvoriti sledeći govornici:Ivan Đoković, Potpredsednik Vlade Vojvodine  i...

FESTIVALI NOVOG SADA

Sve fotografije na stranici su iskorišćene uz dozvolu Turističke organizacije Novog Sada.Booking.com

novi sad
mist
0 ° C
0 °
0 °
58%
2.1kmh
75%
Pet
4 °
Sub
9 °
Ned
6 °
Pon
9 °
Uto
8 °