Festival 84 na Jahorini: Broj posetilaca premašio sva očekivanja!

Prvi zimski Festival 84, novi član Exitove regionalne porodice koji je već posle premijernog izdanja stao u red najmasovnijih zimskih festivala na svetu uz ukupnu posetu od preko 20.000 ljudi, završio se u nedelju 18.marta.

Publika iz svih krajeva regiona, te ukupno iz oko 20 svetskih zemalja, od četvrtka 15. do nedelje 18. marta, provodili su se uz brojne svetske i regionalne muzičke zvezde na maratonskim žurkama koje su trajale gotovo bez prestanka, na pet muzičkih bina širom Olimpijskog centra Jahorina.

Već tokom prva dva dana ,ovaj festival je brojem posetilaca premašio  sva očekivanja organizatora.

Na mestu gde su 1984. godine održane Zimske olimpijske igre, na dan otvaranja festival, ponovo je goreo plamen, ovog puta festivalski, koji je legendarni jugoslovenski skijaš Bojan Križaj zapalio originalnom olimpijskom bakljom. Ovakvom ceremonijom otvaranja, kao i svojim imenom, Festival 84 poslao je mirovnu poruku celom regionu i podsetio kakva dostignuća možemo postići kada smo okrenuti saradnji i zajedništvu.

Odlične žurke, savršen zimski ambijent, poznati svetski i regionalni izvođači ali i 20.000 ljudi koji su posetili Festival 84, učinili su da Jahorina opet zasija starim olimpijskim sjajem koji je oduvek slao poruku ljubavi, mira i tolerancije širom regiona.

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo unestite Vaš komentar
Molimo unestite Vaše ime ovde