Exit: Pohvale stižu sa svih strana

„Exit“ festival počinje za devet dana, a sa svih strana sveta pristižu pohvale ovogodišnjem programu, te dodatnom, nultom danu kada na tvrđavu u sredu 5. jula dolaze „The Killers“ i Džef Mils.

Među zvezdama naredne četiri noći izdvajaju se i Lijam Galager, „Years & Years“, Džejson Derulo, Roisin Marfi, Pol Kalkbrener, „Solomun i Dixon“, Nina Kraviz, „Jesus and Mary Chain“, „Rag’n’Bone Man“, „Hardwell“, Džejk Bag, „The Damned“, i još stotine drugih.

Globalni mediji poput „Gardijana“, „Mirora“ i „Voga“ oduševljeni su programom nazivajući ovogodišnje zvezde „blokbaster hedlajnerima“, a velika potvrda stigla je i od Bi-Bi-Sija, koji je pre nekoliko dana napisao: „Ovakav program govori za sebe i Exit čvrsto svrstava među najbolje festivale sveta“.

Aktulne cene četvorodnevnih ulaznica za „Exit“ (6-9. jul) od 7.490 dinara važiće do 30. juna.

Trenutno se najviše traži paket pod dobro poznatim imenom „Exit Avantura“, a koji na četiri dana „Exit“-a, za dodatnih samo 500 dinara dodaje i još tri dana „Sea Dance“ festivala, od 13. do 15. jula.

Za dodatnih samo 1.490 dinara u prodaji su i petodnevne ulaznice koje obuhvataju i koncert „The Killers“ na glavnoj bini „Exit“-a 5. jula, a uz svaku ulaznicu slobodan je ulaz i na specijalni „Guarana No Sleep“ festival.

Najkasnije do 30. juna važiće i cena pojedinačnih ulaznica koje se kreću od 2.990 dinara za „The Killers“ (5. jul), 2.490 za četvrtak (6. jul), 2.590 za petak (7. jul), 2.990 za subotu (8. jul) i 2.590 dinara za nedelju (9. jul).

Izvor:RTV

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo unestite Vaš komentar
Molimo unestite Vaše ime ovde