Exit i ove godine pokreće konkurs za mlade muzičare

Zvanično najbolji evropski festival Exit i Studentski kulturni centar Novi Sad i ove godine pokreću konkurs za mlade muzičare kojima se pruža šansa da nastupe ne nekoj od bina na Petrovaradinskoj tvrđavi od 12. do 15. jula. Prethodne godine na ovaj konkurs prijavilo se preko 450 autora iz celog sveta, a izabrana su 33 najbolja izvođača koja su nastupala na mnogim Exit-ovim binama.

 

Ulaznice za Exit festival još uvek se mogu kupiti sa popustom od 65 odsto, a nakon završetka ove akcije sledi poskupljenje. Ulaznice se prodaju onlajn putem sajta, kao i direktno u mreži Gigs Tix, a na sajtu zvanične turističke agencije exittrip.org dostupni su i turistički paketi.

 

Na ovogodišnjem Exit Freedom koji se održava na Petrovaradinskoj tvrđavi do sada su svoj dolazak potvrdile mnoge velike muzičke zvezde među kojima su David Guetta, Ziggy Marleuy, Migos i mnogi drugi, a od skoro je najavljen i dolazak čuvene disko zvezde Grace Jones.

Bogat muzički program očekuje se i na Fusion stage-u gde će nastupiti između ostalih I čuveni sastav Asian Dub Foundation, kao i Elderbrook. Dok će jedna od najvećih zvezda na ovogodišnjem Explosive stage-u biti Cockney Rejects.

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo unestite Vaš komentar
Molimo unestite Vaše ime ovde