Danas je Dan žena, međunarodni praznik koji slavi žene, ne samo supruge, majke, već sve žene koje su na taj dan kroz istoriju izborile ista prava i jednakost.
Nezavisno od toga da li postoji prava prilika za neki poklon ili ne, žene vole da budu iznenađene nekom sitnicom.

Današnjem muškarcu je potrebno da odvoji vreme kako bi smislio, pronašao i kupio pravi poklon, jer pogrešan poklon se ne računa kao uspešan.

Ako se još uvek niste odlučili koji poklon da izaberete, evo nekoliko saveta šta nikako ne treba da kupujete dami, a  čime je treba iznenaditi.

 

Izbegavajte karanfil ili veštačko cveće

Najlakše je otići do pijace ili najbliže cvećare i kupiti karanfil ili još gore veštačko cveće koje ni za šta drugo neće služiti osim da skuplja prašinu.

 

 

Kupite lepu biljku u saksiji

Ako vaša lepša polovina ipak voli cveće, onda je nabolje kupiti neku lepu biljku, u saksiji ili ipak njen omiljeni cvet.

 

Rokovnik ili naliv pero
Koliko god da žena voli svoj posao, najmanje što očekuje od vas je da dobije ono što će je podsetiti na isti. Uostalom, poklon je previše ozbiljan i nikako ga na treba kupiti za ovaj praznik.

 

Ne kupujte stvari za kuću
Poklon je za ženu, ne za domaćicu. Sigurno je nećete obradovati ukoliko joj poklonite kecelju, kuvar ili činiju. Na taj način ćete je samo podsetiti na kućne poslove koje obavlja dok vi negde ispijate piće sa društvom.

 

Nikako ono što se vama dopada

Muškarci često kupuju ono što bi se njima dopalo da njihove žene imaju ili nose. Ne znači da ako vi sa kezom na licu uručujete poklon da ćete iznenaditi i svoju partnerku. Na primer, biserne tange nikako nisu prijatne za nošenje.

 

Ram za slike
Podseća na one poklone koje smo dobijali za rođendan u petom razredu osnovne škole. Još gore od ovoga je da se ne setite čak ni zajedničku fotografiju da ubacite.

Parfem

Tačno je da žene vole da lepo mirišu i za dobar parfem ćete sigurno dati dosta novca. Ipak, nije orginalno i ne zahteva trud. Prvo što vam padne na pamet, ne znači da je i najbolje.
Budite kreativni, potudite se da smisllite nešto orginalno ili kupite ono što će vašoj partnerki dokazati da je poznajete bar malo, onda sigurno nećete pogrešiti.

 

Evo šta možete kupiti.
Kutija puna čokoladica
Ukoliko kupite neku lepu ukrasnu kutiju i napunite je čokoladicama ili njenim omiljenim slatkišima, sigurno ćete joj ulepšati dan. To govori da je poznajete i da niste bili lenji da smislite tako nešto. Osim čokoladica kutiju možete napuniti i nekim lepim porukicama koje podsećaju na vaš odnos.
Tašna ili garderoba
Nikada dovoljno tašni i odeće. Lepo bi bilo da se setite neke prodavnice pored koje ste prošli zajedno i njoj se nešto dopalo ili ukoliko vam već nedeljama priča kako joj je potrebna nova tašna koja će ići uz njene cipele. Ako se odlučite za garderobu, setiće se uvek vas kada to obuče.

Masaža

Potrudite se da nađete salon koji nudi masažu koja bi joj najviše odgovarala, zavisno od posla i obaveza koje ima, a onda uživajte u pažnji koju ćete dobiti nakon toga.

 

Spremite sami večeru

Ako baš nikako ne možete da se snađete u kuhinji i niste sigurni da će to ispasti kako treba, uvek je možete odvesti na omiljenu klopu ili u skup restoran.
Nakit ili sat.
Žene vole nakit pogotovo ako je skup. Novi detalj na njenoj ruci ili oko vrata izmamiće širok osmeh na njenom licu i ceniće to što ste se odlučili da potrošite novac baš na nju..

Vikend za dvoje

Mini odmor je uvek odlična ideja. U svim turističkim agencijama možete naći prihvatljive ponude za najrazličitija vikend putovanja. To ne mora biti neka daleka destinacija, možete savršeno uživati i u vikendu na salašu ili u prirodi. Možete za malo novca naći pravo mesto da se ponovo zaljubite.
Kada ste u dužoj vezi ili u braku, smatra se da se i znate i poznajete. To znači da greške ne sme da bude, a spisak onoga što dolazi u obzir je dug i zavisi samo od dubine vašeg džepa. Bilo da ste od skoro znate ili ste zajedno dugo godina, ne zaboravite da poklon lepo i prikladno upakujete, napišete neku lepu reč i naravno, predajte ga ženi uz topao i dug poljubac.
Flaša dobrog vina

Romantično i lepo. Ništa ugodnije nego provesti vreme sa voljenom osobom uz razgovor i pijuckanje vina.

izvor: kurir.rs

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo unestite Vaš komentar
Molimo unestite Vaše ime ovde