„Crna tačka“ na Klisi

U svakom gradu postoje poznata mesta kao „crne tačke“ koje su okarakterisane kao one sa velikim rizikom za saobraćajnu nesreću. Jednu takvu raskrsnicu u svom komšiluku imaju i građani novosadskog naselja naselja Klisa.

Građani koji žive na raskrsnici Velebitske ulice i ulice Bože Kuzmanovća svakodnevno se suočavaju sa strahom od nove saobraćajne nesreće. Kako kažu, godinama ta raskrsnica predstavlja velik rizik, ali nadležne institucije ne reaguju.

Čitav komšiluk tog dela grada posebno upozorava na opasnosti koje postoje zbog dece koja tu prolaze i idu u obližnju školu. Nekima je čak tokom saobraćajnih nezgoda uništena ograda dvorišta, tako da su se svi složili da im je problem sa tom raskrsnicom svakodnevni stres.

Rešenje je da građani koji žive ovde potpišu peticiju, predaju je mesnoj zajednici, a da predsednik mesne zajednice preda tu molbu Gradskoj upravi za saobraćaj i Gradskoj inspekciji.

Te nadležne institucije dalje tu molbu upućuju JKP „Put“ koje je nadležno da i omogući promenu infrastrukture u ovoj raskrsnici.

Izvor:RTV

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo unestite Vaš komentar
Molimo unestite Vaše ime ovde