Četvrti Novosadski festival zanatskog piva od 23. do 24. juna u Novom Sadu

Četvrti Novosadski festival zanatskog piva biće održan u SKCNS Fabrika i u klubu The Quarter, 23. i 24. juna 2017.

Tokom dva dana festivala, čiji program počinje već preko dana od 15 časova i traje do 1 posle ponoći, predstaviće se 20 izlagača na čijim  štandovima će svi posetioci imati priliku da probaju originalna i kvalitetna piva različitih stilova (Pale ale, IPA, Blonde, Stout, Hefeweizen, Porter, Saison…).

Festival nudi i zanimljiva predavanja na temu zanatskog pivarstva. Prateći program festivala čine muzički program, predavanja i radionice. Posetiocima omiljeni kutak ostaje na istom mestu – food corner će ponuditi prave ukuse koji se slažu sa craftpivarskom kulturom, a koje će pružiti Index House i Scarpeta. Novina na ovogodišnjem festivalu je *Homebrewing

corner* gde možete da se družite sa kućnim pivarima i besplatno degustirate njihova piva dok traju zalihe, dok će muzički deo programa obojiti brojni bendovi i DJ-evi.

Jednodnevne ulaznice po promotivnoj ceni iznose 300 dinara, dok će na dan festivala iznositi 500 dinara, ukoliko do tada ne budu rasprodate.  Komplet ulaznica za oba dana u pretprodaji iznosi 500 dinara. Uz svaku kupljenu ulaznicu, na samom festivalu dobijate staklenu času u koju možete sipati piva i uživati u velikom izboru piva od preko 20 zanatskih pivara iz Srbije i regiona. Ulaznice se mogu nabaviti putem Gigstix prodajne mreže.

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo unestite Vaš komentar
Molimo unestite Vaše ime ovde