Kako da vam bočica koju ste spakovali u kofer ne curi?

Da li ste nekada otvorili kofer i videli da je šampon iz bočice počeo da curi? Evo jednostavnog rešenja: pre puta stavite komadić plastične kese ispod zatvarača bilo koje boce koju pakujete.

Kako da otpušite odvod na sudoperi?

Veoma jednostavno: sipajte 1 šolju sode bikarbone u zapušeni odvod, zatim dodajte pola šolje sirćeta i odmah pokrijte odvod! Sačekajte 30-45 minuta i zatim pustite toplu (skoro vruću) vodu otprilike 2 minuta.

Kako da dobijete jake nokte?

Stavite šolju vode da provri, kad provri dodajte 15ml želatina. Promešajte i ostavite da se prohladi dovoljno da vam ne opeče prste. Nakon toga gurnite nokte u mešavinu otprilike 2 minuta. Isperite prste i uživajte u jakim noktima!

Kako da napravite sredstvo protiv komaraca?

U bočici za sprej pomešajte 15 kapi ulja lavande, 10 kapi eteričnog ulja cotronele, 3-4 kašike ekstrakta vanile i 4-5 kašika soka od limuna. Dopunite bočicu vodom i poprskajte po sobi.

Kako da uklonite miris kućnog ljubimca?

Ne znate kako da se otarasite mirisa sa tepiha ili nameštaja gde je boravio vaš kućni ljubimac? Evo jeftinog i brzog rešenja! U bočicu za sprej sipajte dva dela vode i jedan deo vodice za ispiranje usta. Isprskajte željenu površinu. Postavite stare novine preko isprskane površine. Ako novine ne upiju miris ponovite postupak.

Kako da očistite fugu?

Uzmite sedam šoljica vode, pola šolje sode bikarbone, trećinu šolje soka od limuna i četvrtinu šolje vinskog sirća. Trljajte po linijama fuge dok se ne očiste.

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo unestite Vaš komentar
Molimo unestite Vaše ime ovde