Andrija Milošević 24. novembra u Pozorištu mladih sa predstavom „IDEM PUTEM PA ZAGRLIM DRVO“

Održavanje trećeg izvođenja u Novom Sadu nove monokomedije već legendarnog glumca, vrhunskog komičara, nadaleko poznatog ANDRIJE MILOŠEVIĆA, pod imenom IDEM PUTEM PA ZAGRLIM DRVO je zakazano ovaj put 24. NOVEMBRA 2019 u 20,00 sati u POZORIŠTU MLADIH.

Prvo izvođenje predstave je održano 7. Marta ove godine u pozorištu TEATAR NA BRDU u Beogradu, a u Novom Sadu već 17. Marta u SNP i 5. Maja u Pozorištu mladih i sve ulaznice su prodate u rekordnom roku, desetak dana pre njenog izvođenja.

 

Ovo je u stvari tragikomedija koja priča o sinu jedincu koji u 40-oj godini traži za njega idealnu ženu za brak. Naravno, u tome mu ne samo pomaže, nego i komanduje, kao i do sad, njegova mama, koja ga ipak bolje poznaje od njega samog, a i zna šta bi mu kao njenom sinu bilo najbolje. Njegovo slomljeno srce zbog prve ljubavi, mama pokušava da zaleči raznim kandidatkinjama te tako naš junak prolazi kroz iskustva o kojima nije ni sanjao…

I na kraju opet ništa. Mamin sin je ostao to što i jeste..

A kako,, videćete na samoj predstavi.

Tekst za predstavu napisao je takodje legendarni Miodrag MIJO Karadžić koji je do sada stvorio toliko mnogo uspešnih komedija i likova u njima, a režirala ju je Jana Maričić.

.

Ulaznice za predstavu, po ceni od 1.200,00 za sedšta u parteru, i 1.000,00 za sedišta na balkonu, se mogu nabaviti ‘’on lajn’’ putem sajta ili na blagajni GIG STIX-a, kao i u knjižari  MALA VELIKA KNJIGA u holu POZORIŠTA MLADIH.

 

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo unestite Vaš komentar
Molimo unestite Vaše ime ovde