„Da, to su bili dani“ u Pozorištu mladih 22. juna

Da li su „dobra stara vremena” zaista bila dobra i mogu li se ona oživeti makar kroz poeziju i tadašnju muziku saznaćemo u muzičko – poetskom kabareu „Da, to su bili dani”

POSLE 15 GODINA POSTOJANJA OVE  KABARETSKE PREDSTAVE  I TEK MALO DO NJENOG  300-tog  ODIGRAVANJA I NOVOSADJANI ĆE 22. JUNA 2019 U POZORIŠTU MLADIH OD 20 i 30 sati, PONOVO IMATI PRILIKU DA JE POGLEDAJU I BUDU DEO NJENOG IZVOĐENJA.

 Kabare je kombinacija stihova Duška Trifunovića, Laze Kostića, Miloša Crnjanskog, Tina Ujevića i anegdota o poznatim ličnostima poput Zorana Radmilovića i Brane Petrovića uz muziku Santane, Erika Kleptona, Vaje kon Dios, Bijelog dugmeta, Azre, Indeksa, Đorđa Balaševića, Josipe Lisac i mnogih drugih. Akteri ističu da je ovaj kabare pokušaj da ožive neka prošla muzička i poetska vremena i da podsete na izvore i uzore koji su uticali na formiranje njihovih ličnosti. U kabareu učestvuju glumci Narodnog pozorišta u Beogradu Nebojša Dugalić i Boris Pingović uz muzičku pratnju Nine Ćosić i Vojislava Savića.

Ulaznice, po cenama od 1.100,00 dinara za prvih dvanaest redova partera, 1.000,00 dinara za redove od 13. do 17., a 900,00 dinara za ceo balkon, možete nabaviti u knjižari ‘’MALA VELIKA KNJIGA“, u holu “POZORIŠTA MLADIH“, kao i kroz prodajnu mrežu i na blagajni “GIGSTIX“a.

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo unestite Vaš komentar
Molimo unestite Vaše ime ovde