18. „Koncert godine“ 9. decembra na Spensu

Osamnaesti NS Koncert Godine biće održan u subotu 09. decembra, 24 godine posle održavanja prvog Top Plus Koncerta godine, 1993.

U subotu, 09. decembra u Velikoj dvorani SPENS-a u 16 h, počinje tradicionalna novosadska manifestacija na kojoj su do sada nastupale sve najvažnije grupe sa prostora sadašnje i bivše države.

Ove godine na NS Koncertu godine, publici će se predstaviti:
Dubioza kolektivYU GrupaAtheist Rap officialObojeni ProgramKanda kodža i NebojšaKralj ČačkaRepetitorGIFT i Tri kapljice.

Iako imaju dug staz svirki  iza sebe, Yu grupa ove godine prvi put nastupa na Koncertu godine, gde će publici predstaviti svoje najveće hitove .

Atheist rep je grupa bez koje ova manifestacija ne može da se zamisli, a ovogodišnji  nastup na Koncertu godine bice im 150 u karijeri.

Jedna od najpopularnijih grupa iz regiona Dubioza kolektiv, predstavice se Novosadjanima svojim starim vec svima dobro poznatim hitovima, ali I pesmama sa novog albuma.

Pokrovitelj i ovog NS Koncerta godine je Grad Novi Sad, a koncert je i šestu godinu zaredom od Uprave za kulturu dobio status događaja od izuzetnog značaja za Grad.

Ulaznice  mogu da se kupe preko Gigstix prodajne mreže po ceni od 1.350 dinara za sektore Parter i Zapad 2, dok će cena veoma ograničenog broja ulaznica za sector Zapad 1 biti 1.450 dinara.

Cena ulaznica na dan koncerta iznosiće 1.500 dinara.

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo unestite Vaš komentar
Molimo unestite Vaše ime ovde